Imorse vaknade jag vid 6.56 alldeles av mig själv faktiskt! Ut med lilla B o kissa. Hm…hoppade i stövlarna för att hämta tidningen. Nja, kanske inte. Fanns ingen i brevlådan vid grindstolpen. Det förstår jag. Snön gick mig över stövlarna. Funderade. Ska jag gå en långis med henne nu, det är jätteskönt väder. Men runt mig blinkade gula ljus överallt så jag gick o gav Bäztis lite matkulor o la mig igen. Insåg att de får ploga mer först. Ska jag ut o köra snöslungan? Nä, då blir jag nog inte poppis kl 7 en söndagsmorgonsmiley. Sen kände jag mig bara sådär rysligt glad igen när jag sovit en stund till, så jag låg i sängen o konstaterade att Det snöar, det snöar, det snöar det är så FANTASTISKT! Ett par ggr sen sa Tobbe att “-säger du så EN gång till så får DU köra slungan idag”! Klart. Jag sa så tre ggr tillsmiley. Då tar du Bäztis på promenad sa jag. Sen tycktes han ångra sigsmiley. Men om jag inte har kört slungan på flera år och sen kanske Tobbe blir sjuk eller bryter benet eller nåt, ska jag inte ta mig ut då? Klart jag kör idag. Bytt är bytt! Det var kulsmiley. Först körde jag vår infart. Sen tog jag Agnetas, grannens. Hon blev jätteglad att få hjälp, bor själv utan slunga….Sen gick jag o fortsatte hos oss. Skulle hjälpa Anita också, fast det är ingen idé så tidigt på dagen, hon jobbar ju i växthuset tills 16 i alla fall och tills dess skulle det väl ha snöat igen.

När jag var klar var jag trött i ryggen, det var tungtsmiley men jag är så satans envis. Gick o la mig på spikmattan ett tag. Utöver detta har jag hunnit baka bröd, titta på skidskyttet lite bara idag, inget kul idag. Jag har också strukit tvätt o skurat här. Tobbe tog en prommis till o sen ska hon badas efter att jag tagit sista rundan ikväll. Hon ska inte gå ut nybadad i detta väder.

Har lagt in nya kort på framsidan, samt upptäckte jag att jag bara ändrat adventsbilderna på första sidan, hm. Åtgärdat nu! Har också lagt in ett par vinterbilder i album. Det har inte blivit så många för först har det ju varit grått o regnigt i en månad, nu har det snöat hela tiden då blir det inga bra kort. Nå, ett par har det alltså blivit, hoppas det blir bra fotoväder i julhelgen!

Ha en skön fortsättning på fjärde advent.