Vad Underbart härligt glad jag blir av detta väder!

Natten till igår jobbade Tobbe. Jag var, med tanke på vädret VÄLDIGT glad att han inte var i sörmlandsskogarna. Marie med Teckla kan gärna hoppa över nu ett par rader för dig är detta vardagsmiley. Hela natten snöade det och blåste. Ändå var det inte hälften så mycket som i Oskarshamn -86( jag vet, jag börjar bli gammal) då vi hade ett försvarsmileysmiley och i småland var det I11 i Växjö som räddade oss med bandvagnar. Vi blev insnöade och chefen ringde på morgonen och sa att jag kunde ligga kvar i sängen…MEN detta väder räckte för stockholm. Jo, det kanske var lika illa men det finns väl inget försvar som kan rycka ut längre…Tobbe kom hem kl 4. 30 nånting och blev bryskt varnad av Bäzta för vad som skulle hända om han fortsatte uppför trapporna tills hon förstod vem det varsmileysmiley Det roliga är att jag hade fått dra ur kontakter till datorer mm eftersom det åskade också. NÅ Klok som jag kan vara ibland promenerade jag sedan ner till Björknäs vid 8 snåret och köpte ett 7 dygns kort på SL. Skönt att slippa köra över skurubron denna v när Tobbe ändå nu är ledig. Kan tillägga att jag, när jag gick ner vid åtta, gick förbi flera bilar som stod “parkerade” …kö redan då alltså!

På lunchen kommer vår hustomte och säger att Nacka-Värmdöbussarna är inställda. Det är snöstorm och ungarna hade knappast sett något när vi var på gården. Vi hade rätt kul ändå när vi grävde bivack jag och några till. Det är väl nåt man lärt sig på sina lottaövningar, att hålla värmen. Nu kunde jag ju inte gräva värn med barnen ifall fienden skulle komma utan då fick det bli lite mer fredligtsmiley. Nu var det ju bara så att jag skulle tilll Montanakliniken så som tur är gick saltsjöbanan. Rask march dit och jag hann i tid. Det är så skönt att få massage och även att få kotorna justerade. Tidigare har jag inte gillat att det knakat men jag litar helt på Arvidsmiley. När jag skulle hem sen hade en och annan buss börjat gå, jag fick vänta ett tag men i den snöstormen som var så var jag lycklig att inte tagit bilen.

Nu kan du börja läsa igen Mariesmiley! Idag har vi varit o handlat mat Tobbe o jag på ica….och några fler. Fast det funkar väldigt bra på maxi därnere. Även om parkeringen är knökfull så går det ändå fort för de har många kassor.

Nyss har jag kommit hem från en kort promenad med Bäzta. Dvs 1 timma lång. Det var så skönt. -10 grader, vindstilla nästan och ingen snö. Lilla B är ju väldigt snäll o go tjej, men man får ha tummen i ögat för BUS: Rätt som det är får hon för sig att dra efter en liten snöklump, och hon måste lära sig att gå fint när det är väg, och busar gör vi där JAG bestämmer. Nu tycks hon vara på väg ur sitt löp, har hållit på 21 dygn nu lördag. Det märks för hon börjar plötsligt få tillbaka sin mer lättkorrigerade sida även om minnet fortfarande är ganska kortsmiley. Nu är det sovdags! Godnatt!