Bortsprungen brun labrador!

Under en cykeltur (på torsdagen den 10: december) mellan Hästhagen och Saltsjö-Duvnäs försvinner Nello, min bruna labbe, spårlöst. Vi har anmält försvinnandet till polisen utan resultat. Nello är tatuerad i örat, men saknar chipmärkning. Vi håller det för osannolikt att han skulle ha letat sig tillbaka till Talludden (Björknäs) där vi bor.

Nello är fortfarande försvunnen (söndag 13:e december),följande har gjorts: 6 personer och fyra hundar (i och för sig är ingen hund tränad för ändamålet) har sökt längs sträckan Nackamasten- vattenskidklubbens klubbhus, även längs stranden.Vi har gått sträckan vi cyklade ett otal gånger, boende vid själva platsen är väl informerad om händelsen, gått och ropat från Duvnäsvikens udde till Järla sjöstad ,gått i Nacka- reservatet ,kört bil där och letat och ropat, satt upp anslag från Solsidan till Älta alltså runt hela Nacka- reservatet. Ringt polisen många gånger, ringt Bagarmossens djursjukhus, ringt hundstallet.

Efterlysning är utlagd på Jägarförbundets sida och Hitta hund.

Är det någon som har en tränad eftersökshund som kan spåra efter hund eller om någon sett eller hört något så är vi tacksamma om ni kan höra av er till mig.

Peter Karlsson
Axéns väg 4, SALTSJÖ-BOO
08-715 29 06
070-771 19 52

Tobbe och Bäzta var ute idag och letade, och Maud och jag ska ta med hundarna efter jobbet imorgon o leta. Hoppas vi hittar den vid liv det vore underbart. Denna kyla som plötsligt kommit nu gör att chanserna minskar drastiskt men ovissheten måste vara oerhört frustrerande. Att inte veta. Så jag hoppas verkligen att den hittas och att det är en Bonus att den är vid liv.

Vill avsluta med något positivt. Tobbe har fyllt år idagsmiley och Bäzta har fyllt 10 månadersmiley! Tobbe fick ett presentkort av mig på MQ och Bäzta fick tjuvstarta igår med sin pipleksak. Jag vet faktiskt inte vem som blev gladast, men tror att Bäzta visar sin lycka mer, oftare och helt enkelt utan sans och förståndsmileysmiley. Vore orolig om Tobbe skulle göra likadant med sin presentsmileysmiley….