Från att inte hända nåt är det full fartsmiley!
I fredags gick jag upp o tog ut Bäzta o kände att jag inte var piggelin. Ringde till jobbet och sen sov jag halva dan. Vaknade till med ett Pling! som när micron är klar, tittar på klockan som då visade 11.29! Gick upp o åt frukost o lullade omkring. Tobbe var ledig o konstaterade att liket rör sigsmiley. Tog det lite lugnt o fixade med kort resten av dagen men tog Bäztis kvällsprommis.

Lördagen ägnades åt att handla julklappar, tvätta bil-med Bäzta bak. Hon reagerade inte direkt när vi körde igenom men tittade på oss för att kolla att det var okej med alla borstar o vattenvirvlar som attackerade bilen. Ingen reaktion från oss o hon la sig igensmiley hon är för härlig! Sen gick vi o köpte kungsgran. Hör o häpna, jag hittade vilken jag ville ha direkt. Och den får plats i vardagsrummet utan att vi behöver såga en ring i taket…smiley! Tobbe vart lycklig! När jag kom ut efter att varit inne hos Anita o betalat blev JAG lycklig. Det snöade när jag kom utsmiley!Sen är det ju Lucia idag o hemsidan måste ju fixas, så det gjorde jag också. På med glitter på Bäzta, vilket var lättare sagt än gjort. Men med hjälp av duktig fotograf o pepparkakshållare lyckades jag montera loss det ur munnen och på huvudet på henne. Se albumet. Sen höll jag pepparkakan o Tobbe plåtade.På kvällen gjorde jag klart resten av fotona innan kvällsprommisen.

Söndag vaknade jag o tittade ut. Allt vita var borta o lika Stockholmsgrått som vanligtsmiley. Nå, då behöver jag inte ha så bråttom o somnade om! Vaknade o insåg att jag måste åka för att få bra parkering. Ut med Bäzta på gården o gav henne lite mat, slängde i mig själv lite yoghurt o Müsli. Iväg o fick plats vid östra entren. Mötte Jojo och Ullis (TACK). Melinda samt Cilla. Senare dök även Emma och Nicole upp. Shoppade lite idag. Kanske mer än jag skulle….NÄ! Bäzta behövde en ny bädd. Det köpte jag 395, inte så farligt. Brukar ligga på minst 500:- nåt sånt. Tuggpinnarna som Bäzta gör av med i parti o minut var slut, precis som Dentastix eller vad de heter. Men en ny pipleksak hittade jag. (ÅH! Vad hon blev glad när jag kom hem med densmiley. Hon lät o pipen lät…!)

Sen hittade Cilla o jag nåt himla bra! Som madrasser till bilen. I dem sätter man värme eller kyl”element”. Som små paket. Jag köpte bara värme. Man värmer dem på element eller med spec grejor att sätta i bilenladdare. Stoppar i dem i dynan så håller dem flera timmar. Här är alltså tanken att om hon är med i bilen på jobbet några timmar så ligger hon skönt utan att frysa om magen, eller om man är ute o lägger spår och hon är i bilen under liggetid. På sommaren kan man ha kylelement i. Gå in o kika på www.solvini.com
Vi käkade lite på världens uslaste hamburgerestaurang. Senare meddelade jag att jag skulle hem o städa. Får samtal av CIlla sen som säger att det är fult att ljuga! Hon har ertappat migsmiley genom att sen tittat på klockan. Skidskyttet skulle börja 14.10smiley! Men jag ljög inte, jag berättade inte hela sanningen bara. Först stannade jag o köpte födelsedagspresent till Tobbe som fyller år i morgon. Därefter hem o tittade på skidskyttet med Bäzta. Jo, hon är VÄLDIGT intresserad av skidskyttesmiley! Sen gick vi ut en sväng, åt middag och sen bakade jag ut resten av pepparkakorna och SEN städade jag i skafferiet som såg hemskt ut. Har hunnit slänga i några maskiner tvätt och ska gå långprommis med Bäzta. Nu har jag skrivit här också. Ha en fortsatt trevlig adventssöndag!