I tisdags tog jag trynvaccin, känner av det i form av småont i armen, ´värre under armen o ryggen o huvudvärk o feber men annars är det rätt brasmiley. Gick hem från jobbet idag o vilade en timma. Hundar har inte tidsuppfattning sägs det. Men när jag kom hem plirade B med ögonen, redan….Ut o kissade sen in igen. La oss o vilade en stund o blev av med min huvudvärk såpass att jag orkade gå en prommis. Tobbe skulle ner till Södertälje o gratulera Birgit, hans pappas sambor. O det är bättre att gå prommis, om man inte är helt ok, på dagen o hoppas att det inte är massa lösa hundar ute. Lilla fröken löper ju och är på 12 dygnet. Nu är hon för liten för att fatta varför (tror jag) men hanarna lär ju begripasmiley. Vi hade när Asta var yngre 2 hanar som svansade runt oss. Den ena hoppade över staketet och höll på att bli påkörd på Värmdövägen. När jag upplyste husse om att hans hund brukade hoppa över o följa efter, gissa vad jag fick för svar;…

Då får du väl gå en annan väg!!!

Vilken jävla idiotsmiley. Jag sa ju även att han följt oss över Värmdövägen innan detta svar. Stackars hund. Den är kanske redan påkörd för jag har inte sett den på ett par år…..
Den andra hunden hade halsband med namn och telefonnummer o var välkänd (Ökänd) i hela Björknäs. Jag hade “Jack” inlagt i telefonboken ända tills vi kastrerade Astasmiley. Har inte sett honom heller på ett tag. Nu är det en schäferhane som springer o skäller i ett hörn. Underaktiverad och har inte heller synts till på ett tag, men han var visst ute när Tobbe gick förbi. Törs knappt gå förbi där nu när hon löper. Har ju inte en chans om han hoppar över, och hans matte lär inte ha det heller, hon kan inte gå ut o gå med hunden ens. Säkerligen passerat 70 bast, men tycks inte vara någon järnlady direkt.

Träning? Ja vi jobbar på med våra små moment som jag bestämt mig för få ta tid men det ska nötas. Fotposition. Svårt att se själv tycker jag, men jag har lyssnat på Cilla och nu belönar jag inte att hon rättar in sig, utan lämnar bara för ny ingång. Sätter hon sig direkt så blir det belöning! Sen inkallning med att kasta boll bakom, där jag lyssnat på Jojo, ni ser tjejer, jag är en flitig elevsmiley. Sen kör vi lägganden. Ligg är ligg. Där har vi inte riktigt samma uppfattning. Jag vill inte ha nån boll eller nåt som hon har förväntan på, utan där kör jag strikt (tjurskalligt?) på samma som tidigare. Den förväntan hon ska ha är att hon ska kunna ligga tryggt. Snart ska vi börja lägga bredvid Leya eller Meja en i taget. Jag har absolut inte bråttom det ska vara säkert. Har minsann en liten plan för när jag ska göra tävl debut, och det blir inte så snart. Inte fort o fel. Nu ska jag gå ner o fortsätta sortera gamla kort. Febern kommer tillbaka känner att jag börjar frysa igensmiley. Försökte julanpassa sidan tidigare, men skulle få ändra allt. Därför tänkte jag göra sidorna röda bara. HJÄLPsmileyvad det blev stickigt i ögonen! Jag gjorde bara lite mörkare brunt, som välgräddade pepparkakor. Godnatt på er!