Jahapp, vi fick två fina dagar med minusgrader, sen tillbaka detta J-a PISSVÄDER!! Brukar ju inte klaga, men när hela november är grå o trist o sen även halva december…okej, det har visst bara gått 6 dagar i dec ännusmiley. Och visst, jag har bra regnkläder men allt blir så smutsigt!! De där 2 dagarna, man gick ut promenader och gick in. Ingen avtorkning av tassar, ben o magar. Det är så skönt! Nu är jag ju glad att jag haft förstånd att välja korthårig ras, och att det överhuvudtaget föds långhåriga hundar i detta klimat är för mig en gåta. Nå, slutgnällt över nåt jag ändå inte kan ändra. Hade det funnits jobb i norr hade jag kanske flyttat dit. Hörde någon regering säga att hela Sverige ska leva, men de har nog inte varit så flitiga på geografilektionerna. Norrland ingår faktiskt i Sverige. All glesbygd en bit från storstäderna också. Trafikproblemen ökar i städerna, vad KONSTIGTsmileysmiley.

Vi har hunnit med att baka kanelknäckebrödet igår kväll, skönt! MEN var i hela friden är den stora plåtburken till pepparkakorna?? Hm, har letat. Får ge mig upp på vinden igen o kolla. Har Tobbe ställt upp den vet man aldrig var den är!!

Igår var vi på Värmdö, passade på att lägga ängsspår men det gick sådär. Äng och äng, en j-a massa kardborrar ¨på fältet. Och rådjursbajs. Tog av henne och gick därifrån. Körde lydnad som gick något bättre iaf.

Bäzta klagade på vår organisation idag. Vanligtvis får hon promenad först, sen mat sen sova. Idag var det rastning på gården efter mat sen skidskytte sen LÅÅÅNG promenad direkt! Tänkte hon kunde sova när det var herrarnas stafett men det funkar inte. Efter långpromenaden kom hon på hur trött hon var och däckade totalt på min plats i soffan medan jag fixade kaffe innan tjejernas stafettsmiley. Ok, hon fick ligga kvar där. Lilla fröken får lära sig passa på att sova när det inte händer nåt. Enligt henne ska dock vi rätta våra tider som hon vill men icke! Hade tänkt ta massa kort i helgen men i detta pissväder så nej. Nu ska jag på vinden o leta. Mors!