Åh, vad härlig kvällsprommis jag hade med Bäzta i går kväll( med få reservationer) och i morse. Det var inte äckligt grått utan lite småkyligt. Törs inte skriva kallt när jag vet hur kallt Teckla har detsmiley. Vi har ju ´liksom lite olika referensramar för kylasmiley. Jag har ju varit flyglotta i norr o varit där på vintern, fast inte så lång tid. Men nå, imorse var det vitt ute. Inte av snö utan frost-men är man inte lycklig för det lilla så…Och solen lyste o Bäzta bus går så fint bredvid och bara väntar på att sin latexfisk ska flyga upp ur min ficka. Medans hon väntar kom hon på att hon ju kan passa på att kissa lite. Okej, ska jag ändå vänta kan jag väl för all del bajsa också. Sen, som av en händelse for fisken ur fickan!

Några kort har inte blivit, men ska försöka få till i helgen. Ska ha utv samtal om en stund så jag passade på att uppdatera här. Det roliga var att jag kollade Maries sida, som verkade glad över att det blev mildare, och jag över kylan, hahasmiley.

Lilla B tycker att våra nattpromenader är lite halvläskiga nu tror jagsmiley Många ljud över allt, rassel, ett o annat rådjur som hon givetvis inte får jaga, skuggor. HUU! Men jag tycker det är skönt att gå sent för då kan fröken sova hela natten sen. Går hon bara på gården sista rastning så får vi gå upp fyra på natten för att damen glömde bajsa!

Imorse var det en terrier som gjorde utfall. Hon släppte fisken och upplyste honom verbalt om att hon minsann inte tänkte finna sig i såna dumheter, särskilt inte när hon löper!! Jag upplyste henne om vad JAG inte finner mig ismiley! Hörs o ses!