…Julen braskar, enligt bondepraktikan är det väl? Undrar om det stämmer? Vi får väl se. Idag har vi varit i kyrkan på jobbet o tittat på julkrubban. Församlingsassistenten berättade om när Maria o Josef skulle ta sig till skatteskrivningen.

-“På den tiden red man på åsnor eller kameler, för det fanns ju inte bilar då, det var jättelänge sen.”

-“Fanns det tunnelbana?”

Vad säger man? Visst är barn fantastiska!!

Tobbe har varit hemma idag så Bäzta har haft sällskap, o hon e så ömklig såååå! Kan hundar få löpvärk så har hon nog det stackarnsmiley!

Jag passade på att åka o hitta ett nytt tikskydd efter jobbet eftersom hon hade sällskap. Fick tag i samma märke som Chilras. Nu ska jag bara hitta trosskydd som är långa utan att kosta skjortan. Euroshoppers var för korta, fäster inte mellan de små snoddarna. Hon är ändå väldigt duktig på att tvätta rent själv, så det är sällan vi behöver ha på det, mest när hon ska ligga hos oss i soffansmiley. Sen köpte jag nya julgardiner till vardagsrummet, de såg gräsligt urblekta ut de gamla!

Nu har B fått promenad och sover sött i sin bädd, och det ska jag med snart, godnatt!!