Så var det första advent! Vaknade runt åtta rätt trött. Tobba varit uppe massor i natt, inte pga Bäzta, hon har sovit som en stock. Men det visade sig att han var dålig, spytt flera ggrsmiley. Jag går ner o tar en näve hela pepparkorn och ett glas vatten o går ut o går med Bäzta. Sen upp till konsum o köpa bröd, o grejor till Lussebullarna. Igår orkade jag inte baka, så idag var det lussebulls och pepparkaksbak. Det gäller att planera. När degen jäste åkte Bäzta o jag till TorPets o försökte få tag i nytt tikskydd. Hittade inte den modell jag vill ha o smulan hade inte öppet. Hann inte åka mer utan tog B på en riktig prommis. Sen fick hon lägga sig i sovrummet i hagen med ett märgben. Jag bakade o stojade o sen var det dags för ny tur. Då tog T o vallade henne runt kvarteret efter hon fått middagsmiley. Sen tänkte jag hunnit gjort fint men si det gick inte. Jo, lite men inte helt. Jag fick fram en ljusstake fin och sen satte jag mig med Tobbe o Bäzta i soffan o käkade middag (jag) till Ensam hemma. Bäzta låg utslängd mellan oss på rygg och bryr sig inte om tikskyddet knappt alls, jätteduktig är honsmiley, trots att det alltså är lite för litet.Nu har vi varit på sista kvällsprommisen och nu är det bara nattmacka kvar. Har inte suttit mycket på rumpan idag!

Stackars Tobbe har inte spytt mer men har feber nu så jag är ärligt talat lite bekymrad om det är början på nåt, eller sviter av hans vaccination i fredags. Det märker vi väl snart. Men har jag klarat alla ungar så borde jag väl klara mig nu med tycker jag. Det bästa är väl att Tobbe är hemma med henne. Inget ont som inte har nåt gott med sig. Även om han inte är “rolig” när han mår dåligt så har hon i alla fall sällskap. Nu ska jag ge henne sista matkulorna för natten och knyta mig. Godnatt!