Så var det dags, men vi börjar med nåt annat! Veckan har inte varit jättekul på jobbet. Förra veckan hade vi halva barngruppen, de övriga var sjuka. veckan som gick var barnen tillbaka men då kroknade personalen. Jag fick jätteont i halsen på väg hem från träningen i torsdags, tänkte gått hem fredag eftermiddag för att slippa ev karens, jag mådde inget vidare. Men hade jag gjort det så hade jag lämnat kollegan själv, och jag ska vara mer sjuk än så för att överge någon så. Tog dock inte nån rast utan gick 14.30 då fick de slå ihop avdelningarna ändå eftersom jag skulle sluta 15. Fredag kväll vart ägnat åt tv:n med Tobbe o Bäztis i soffansmiley!

Lördagen fixade jag lite här hemma. Hade tänkt vila men Tobbe ropade att jag skulle ta på mig skorna och komma ut o lyfta bort mitt växthus från hans bilsmileysmiley. Hela plastväxthuset hade blåst iväg! Första gången det hänt. Då ska tilläggas att det är det större av dessa plasthus från Jula jag fick tag på. Det mindre användes inte. Nå, bilen hade som tur var klarat sigsmiley. Efter detta plockade jag ihop och fixade min hörna i källaren så den är framkomlig! Bäzta låg inne o sov efter promenaden. Vi hade tränat inkallning, JA Jojo med bollen! ingångar till fot;JA Cilla jag belönade bara i rätt position direktsmiley. Har även börjat lura lite på ställande. Hon är så superkul att jobba med denna lilla dam. Ta fram en leksak så är hon taggad till maxsmiley! På kvällen fick jag tillbaka halsontet igen. Tobbe skulle in o ta kort i stan. Jag funderade ca 20 sek. Sen plockade jag med latexfisken, klicker, godis, kort o långt koppel, reflexhalsband, JO Jojo, det passar fortfarande, och vanliga halsbandet. Sen åkte vi in. Vi gick på Västerbron o Tobbe hade plåtat lite i Rålis först. Bäzta o jag lekte under tiden. Det är SÅ bra också med leksak eftersom man inte behöver säga nåt. Men på Västerbron blev lilla fröken så trött! Mycket ljud, många skuggor. Allt så spännande o hon sköter sig som vanligt utmärkt. Tittar på mig om det är nåt, jag upplyser om att det är ok, o hon håller med! Matte nöjd, Bäzta nöjdsmiley. ( Detta gäller dock inte detaljer som att gnaga på golv, kompostgaller och husväggar men det är ju en annan historiasmiley)

När vi kom hem fick hela flocken mat och sen sov lilla B och Tobbe o jag granskade en barnjulfilm som en kollega haft med sig till jobbet. Vi konstaterade med en gång att det inte var en film för 4-5 åringar utan snarare från 14-15…Under tiden så kurerade jag mig med hot Whiskey och idag har jag mått bättresmiley

Hot Whiskey

Häll upp 1 del whiskey, inte rökig utan Jameson typ, i ett glas. Koka vatten. Under tiden det kokar upp, dela en skiva citron på mitten och stoppa i ca 4-5 hela kryddnejlikor i varje halva. Häll i Farinsocker eller florsocker i Whiskeyn efter smak ca 1-2 tsk. Fyll på med det kokheta vattnet, 2 delar. Låt dra en stund men drick så varmt som möjligt. Detta är grymt gott. Så för säkerhets skull ska jag nog ta en ikväll med så jag kanske är helt frisk imorgonsmileysmiley

Idag har vi varit ute o gått på morgonen. Bäzta väckte mig i vanlig ordning med att gnaga på sitt kompostgaller så jag vaknar skitsur! Ut med henne o kissa, fick några matkulor sen somnade vi om en stund. Bäztis fick komma upp i sängen men vankar omkring. Hon envisas med att sova med någon hand i munnen. Lekbiter inte utan ska liksom bara ha en att goa med, under tiden som tungan far ut o in som en reptilsmiley. Väldigt mysigt men lite svårt att sova så för osssmiley. Efter morgonpromenad fick B ligga hemma medans Tobbe o jag tog med kamerorna in till stan och tittade på julskyltningen. Nu tycker tom jag att det börjar bli lite mysigt att snart få jul. Gillar julen ju men inte för tidigt. Har lagt in album med bara julskyltningen. När man laddar korten hamnar de i oordning, orkade inte sortera helt. Kan säga att det var några fler än vi

så det var inte helt lätt. Jag gick med barna längst fram o tog kort på de låga delarna o Tobbe fick sen komplettera de höga…smiley men men, det var mysigt…Nästa vecka är det första advent och idag var det + 8 grader o…GRÅTT! Men NK hade självklart fixat egen snö! Barna blev glada o vi med, fast vi förstod att den inte var riktigsmiley medan barna inte förstod varför det inte snöade på morfar därbortasmiley!

Allt för ikväll, nu börjar jag bli lite slut igen, nåt skit är det i kroppen! Får se om kuren funkar tillfredsställande. Godnatt!