…sina träningskompisar eller hur?

Ikväll gick färden till ssbk för träning. För ovanlighetens skull var jag först. Passade på att rasta Bäzta först, sen tjuvstartade vi lite, eftersom det var lerigt så ville jag inte köra med massa andra hundar o nu var det lugnt. Vi tränade sitt stanna, ligg stanna. Det verkar kanske basic för 9 mån men det är det inte. Vi har lagt ner träningen en period och bara konc på att existera, och ha vardagskoll. Nu har hon börjat komma tillbaka lite med lyssnandet, och upptäckt att världen ibland är sig lik från ena dagen till den andra. Därför börjar vi om från början nästan. Efter sitt/ligg och stanna hade vi kört ingångar.
När Jojo kom så fick jag hjälp med klickning i rätt fotposition. Därefter körde vi inkallning. Här märktes det nu att vi kört ingångar. Hennes tempo blev sämre. Nu ska vi köra boll bakåt när hon är på väg in och inga ingångar med. De kör vi separat när vi tränar fot. Vi körde även hopp över hinder, samt budföring. Det är SÅ kul att springa!Bäzta är duktig och jag skötte mig hyfsatsmiley. Måste bara få ordning på var godis, leksak mm ska vara. Tur det finns klicker. Belöning kommer gumman, när matte hittat rätt ficka…smiley

Sen var det Leyas tur att jobba. Hon skötte sig bra också. Stegförflyttningarna såg jättefina ut. När det gäller apporteringen behöver hon mer fart. Hm undrar vad Leya gör om jag sätter fart o snor den framför sa jag till Cilla. Jojo kommenderade o Cilla sa, skynda o ta den för henne Eva. Då kan man inte tänka, utan det är bara att komma före hunden! Det KUNDE ha gått om det inte vore för den lilla detaljen lera! Jag sätter fart mot apportbocken och landar i backensmiley nu finns inte smilien gapskratt med här annars hade jag lagt in den! Vilken Syn! Det vart ingen 10 kan jag säga för mig, och vad beträffar Leya tog hon ingen notis om att jag halka omkull för hennes skull intesmiley otacksamma kräk! Dumt huvud lider kroppen tänkte hon nogsmiley! Jag gick in och torkade av mig värsta leran med pappershanddukar innan jag köpte en kopp kaffe, tur det fanns kvar i termosen! Sen gick jag ut. Melinda kom med sansa o tränade, de har jättefin kontakt, såg bra ut! Linda kom också, kul! Jag fick träffa Caesar också det var länge sen! Han såg inte lika hög ut som jag minns honomsmiley. Nu är jag lite stel efter min landning även om marken i sig var rätt mjuk. Såg värre ut än ungarna på jobbetsmiley. Kanske ska börja träna med galonisar? Ja, det hade ju varit bra i det regn som började när jag var i jämnhöjd med Forum Nacka. Trist pissväder. Nu ska jag ner i källaren och hänga tvättsmiley. I morgon är det redan fredag. Tänkte ägna mig åt att börja storstäda huset på eftermiddagen sen lördag. På söndagen är det dags för julskyltning. Spår på morgonen först, sen till stan. På söndag håller jag också en tumme för Jojos allmänlydnad hehesmileysmileysmileyGodnatt!