Åh, om vi kunde få lite snö att lysa upp jorden med, fast utan halka! Jag hade möte på jobbet igår så Tobbe tog Bäzta med sig till klubben. Inte mycket aktivitet nu. Det var jouren och så Cilla o Jojo. Men å vad Meja är söt när hon tränar för Wonder. Bara solbrickorna fattas. Hon tittade oförstående på mig o Jojo som skrattade åt henne. Ja, jag åkte ju såklart ner efter mötet ett tag, men då hade jag inte träningsgrejorna med. Idag har Bäzta varit med i bilen, sen åkte jag ner till Nacka djurklinik och vägde henne. 29.1-29,2 växlade vågen mellansmiley. För min del får hon gärna stanna där, men så blir det nog inte. Efter att ha vägt henne åkte vi hem så jag fick ta ett par riktiga galonkläder för det stod som spön i backen. DÅ tränade vi lite lydnadsmiley. Ja, inte precis när himlen öppnade sig, för det hade nog blivit avdressyr. Inte så kul med spikar i ögonen när man ska sitta fot kan jag tänka. Men när det lugnade sig så blev det lite positionsövningar, och ingångar. Hon har ju knappt varit hörsam utan störning men har nu återgått till lite mer normalt lyssnade, UTAN störning alltså. Så vi börjar om. Under tiden nu har jag enbart krävt vardagslydnad, men som sagt nu så! Hur det går? Jo framåt. Hon har börjat förstå hur hon ska sitta för att det är fot. Hon har hajjat ingångarna hyfsat fast det ibland blir galet. GÖr om o gör rätt blir det då. Hon har DEFINITIVT fattat att busvissling=omedelbart galoppera till matte=köttbulle eller så. HOn har definitivt INTE fattat att det inte är okej att bita på murstocken eller såsmiley. Hon har fattat att jag hatar att hon biter i kompostgallret på nätterna runt 4 men skiter fullständigt i detsmileysmiley. När hon var valp o behövde ut runt 4 så brukade Tobbe ta med lite matkulor i hennes bädd så gick det att få in henne i hagen utan strid när han var lagom trött. Alltså, bit i gallret så får jag komma ut, sen får jag lite käk. I natt ska jag sätta i öronpropparna tror jag!Nu ska vi ut o gå kvällsrunda. Sen CSI och House. Natti natt