..Är lite matt, åkte till Påskalla igår kväll efter jobbet med buss. Har inte åkt så långt med buss sen jag vet inte! Det gick bra iaf. Hade lätt panik när Tobbe inte hittade sin mp3. Men till slut gjorde han det o la in massa Lundell så jag klarade mig. 21.40 ganska exakt körde bussen in i Oskarshamn och pappa hämtade mig. God mat som vanligt, de hade sparat sen middagen, och sen kikade vi lite på Idol innan det var dags att knyta sig. Hade tagit åksjuketablett innan så jag var fortfarande lite småseg. Sov som en stock, dödade larmet kl 7.30, sen knackade pappa på dörren att det var dagssmiley, jag e vaken sa jag och försökte låta så pigg jag kundesmiley. Upp o hoppa, skippade morgonpromenaden. Pappa hade tänkt gå men vänt i dörren, det regnade! Käkade frukost och plockade ihop lite sen tog jag min kära bil hem. Åkte först ín till Sollan, till fiskehamnen i O-hamn. Hörde av pappa att hon hade öppet o att det gick att få tag i flundror fortfarandesmiley. Kylväskan med klampar och sen handling. Älskar färsk fisk, det är uselt av Nacka att det inte finns nån hamn där man kan köpa direkt när fiskebåtarna kommer in. Å andra sidan går det inte att få tag i flundror här ändå! Nä, nu ska jag röja lite till sen ska Bäzta o jag ut. Hon hade inte riktigt varit nöjd igår sa Tobbe. Och nog kändes det konstigt att åka självsmiley. Men att ha med Bäzta bus på buss i 5 timmar utan rast vet jag inte om jag ens vill tänka påsmiley. Nog för att hon ligger jättebra i bilen men det är viss skillnad. Åkte ju med Lachie förr men då var han vuxen. Tjingeling!