jahapp, så har vi skickat hem ett antal barn från jobbet som haft hög feber. Blir ju lite fundersam, och orolig ocksåsmiley för deras skull alltså, barnen lär ju drabbas värst. Sen får vi veta att ett av våra barn som är friskt förvisso, har äldre syskon som ligger hemma i svininfluensan. VARFÖR har man då syskonet hos oss??? Nu har jag och ena kollegan haft ont i huvudet fram o tillbaka, vet ju inte om det är nåt på gång. Stannade alltså hemma ikväll, gick bara prommis med Bäzta bus efter jobbet sen på kvällen gick Tobbe medans jag tittade på CIS o House. Se om jag klarar mig från att bli minigrissmiley. På torsdag kväll ska jag iväg på ett möte så då vill jag inte bli dålig men tänkte ta sprutan på dan, så kanske jag klarar mig. Nacka har ju bestämt sig för att vaccinera oss också. Vård och omsorg. Men vi sysslar mest med pedagogik men självklart omsorg också, man nekar ju inte barn att sitta i knäet och visst händer det att de nyser över våra tallrikar och nog torkar man en och annan rumpasmiley.

Orkar inte skriva mycket men måste bara lägga in en bild. Jag låg o vilade ryggen med benen slängda över en stol. Bra tyckte Bäzta och kom o la sig hos mig. Vaddå vakta sina märgben???

Det är väl bättre att ha nån om håller i benet medan jag gnager, det lär hon väl inte göra om jag morrar o är sur tycks Bäzta resonera. Hon är hur go som helst lilla damen! Godnatt!