Idag har jag varit på Tjh konferens med distriktet. Fick sms från Bettan, uppf till Chilra. Hon har idag klarat MT, hur siffrorna satt vet jag inte än, men Bettan brukar lägga ut dem. Det blev summa 463 men som sagt, det är ju hur de sitter som är mest intressant

Hur mycket jag än älskade den lilla grävlingensmiley så går det inte att komma ifrån att vi påverkade varandra negativt. Jag är jätteglad att det funkar bra i Dalarna för lilla fröken, för storstan gillade hon inte. Nu ska lilla Chilra bli mamma vad jag förstod. Och det är bra att Bettan bara säljer till mycket erfarna hem, för det kommer behövassmiley. Hon är underbar arbetsnarkoman lilla Chilra så om hennes avkommor blir mamma upp i dagen så får inte valpköparna några fritidsproblem.

Bäzta ligger nu och snusar i sin lilla sovhage. Hon tycker att det är hennes uppgift att fortsätta gnaga på murstocken, Chilra hann ju inte riva klart! Men vi är inte helt eniga där så en sovhage har det blivit för hennes del. Enda är väl att hon helst skulle vilja ligga hos oss, annars tycks hon ändå trivas i sin lilla hage. Imorgon väntar spår för B, Och nu väntar sängen för mig. Skulle lagt in ett kort på en sällskapssjuk märgbensgnagare, men det kommer imorgon. Vakta???? Nä, inte lilla Bäztis, hon delar glatt med sig!Godnatt!