Jag vankar som en osalig ande fram och tillbaka nu. Det är så RÖRIGT! Gick från röran på köksbordet upptill datorn och här är lika rörigt här! Varför är det inte städat? Försöker fly från städningen hela tiden, hunden måste ut, Tobbe vill ha mat, hunden vill också ha mat-vi hade glömt att ge henne, kl var 17.34- Asta skulle talat om för länge sen….Nå, sen måste hunden ut igen. NU ska jag leta reda på pärmar och sätta in mina spec pedagogtidningar i, lärartidningarna,hundsport mm. Jag var hos naprapaten idag, alltid lika skönt att bli lagom torteradsmiley. Men jag är lite slut i kroppen idag för det var både min arm och nacken, rygg som fick sig en omgång. Sen gick jag ut med B när jag kom hem. Prisad vare baggenbältet!!! Hon kan studsa jämfota efter löven hur mycket hon vill utan att det känns. Imorse snöade det, sen regn. Riktigt PISSVÄDER!!! NU ska jag inte fly längre utan ta itu med att söka efter mitt skrivbord. Min syster sa att “det ska inte få bli några högar” Hm……Välkommen syrransmileysmiley!