Nu är ena halvan klar.

Här skrapas ojämnheter, sen målning av lister och i fredags morse blev vi klara! Skönt! På eftermiddagen bar det av till Påskallavik, lämnade in bilen där för att den ska bli ordentligt genomgången och inte bara hastverk över dagen som det varit här uppesmiley. Nackdelen är att den inte lämnat felmeddelanden just nu, men de får ha den ett tag så hoppas jag att de kan lösa det. Om inte annat är det alltid skönt att åka ner till P-vik. Nu slog vi ju två flugor i en smäll och passade på när pappa fyllt år. Han fyllde den 26/10
SKÅL och GRATTIS pappa

På lördagen var Tobbe lycklig. Duabhuset i Mönsterås var öppet trots helgdag. TACK snälla ni, han vart så ledsen när vi inte hann förbi i somras. För alla er som inte vet så är det en affär med bara massa verktyg och pinaler en karl kan önska sig! Det gick inte så stor nöd på mig, de har en kaffehörna, gratis kaffe och tidningar med klassiska bilar. Hittade massa läckra bilar jag inte har råd medsmiley! Sen åkte vi upp och lämnade min bil för att därefter åka tillbaka till P-vik och gå en ordentlig runda med BäztaEfter promenad och middag, för Bäzta alltså, var det dags att snygga till sig så gott man kan till middagen. Syster yster med familj och min gudmor kom på födelsedagsmiddag och vi fick som vanligt superdupergott käk! Varför har inte jag fått pappas matlagningskunskaper försmiley. Nå, har några år på mig att öva, och försökskaniner har jag ju!

Översta var tvunget att dokumenteras, Tobbe tittar frivilligt på fotboll!! En kort stund, men ändå!Sen är det jag och Inger, min faster och gudmor, Därefter Alexandra och Jacob mina syskonbarn. Sist på tvären, rotationen funkade inte, är det brorsan Peter som fixar sitt vegetariska.

Idag på morgonen gick pappa och jag en prommis med Bäzta, men inte samma runda. Men avslutade givetvis med strandpromenad….När vi kom tillbaka vid ca 8 hade Tobbe gått uppsmiley. Vi käkade frukost och kom väl iväg runt halv-kvart i tio. Hemma vid 14.30 ungefär. Skönt.

Jag vill avsluta med ett annat jättegrattissmiley Jojo och Strandsmedjans Leya har idag vunnit lkl2 i tyresö OCH hela CUPEN!! GRATTIS!!! Nu ska jag fixa lite innan sängdags. Godnatt!