..är nästan klar

Nu syns kanske inte skillnaden så jättetydligt på bilden men det ÄR skillnad. På morgonen målade vi en omgång först, Tobbe med stora rollern och jag körde kanterna. Sen åkte vi ut med Bäzta till Velam men gick en annan väg. Ner vid kajakhuset, förbi där vi brukade bada och fortsatte mot Vikingshill. Bäzta fick en liten bevakningsövning. Eftersom vi aldrig tränat detta visste hon inte vad vi ville så hon koncentrerade sig på allt smiley! Sen kom vi fram till Tegelövägen där vi en gång tittat på hus. Jag önskar vi köpt det, men problemet var att det aldrig såldes. Ägaren hade hittat en ny kvinna och de bestämde sig för att bo kvar. Senare bytte jag jobb och det visade sig att det var en av mina kollegor som var den kvinnan! Nu för en tid sen dog mannen och hans barn hade bråttom att få ut hans arv så hon fick flytta. De hade renoverat innan och priset hamnade nu på dryga 4 miljoner har jag för mig, så det var mer än vår plånbok mäktade medsmiley. Nå, vi fortsatte förbi och upp mot busshållplatsen och vek vänster, gick längs sommarbovägen, visst är det ett härligt namn! Sen kommer man in på grusväg tillbaka till Velamsund. En jätteskön promenad och en sida av Velam jag faktiskt aldrig varit på. Sen hem igen, laga lunch och måla en andra gång. Inte tar Tobbe kort när jag målar intesmiley men jag har målat. Och inte sjutton ser han så lidande ut när det är hans tur, eller hur

Det var väl allt för i afton, nu är det dags för middag, kycklinggryta och ris. Lev väl!