…möblering blev det alltså på kräft och drinkkvällensmiley. Nej, planen höll inte riktigt. Tobbe målade klart taket, sen har jag tvättat väggarna med målartvätt. Men jag måste ju göra min planeringstid också, så i ondags kväll var jag på jobbet till kl 22 och hade bett Tobbe ha med lilla B på äventyr. I torsdags ville vi inte måla utan jag gjorde så gott det gick. Tänkte tagit ner Halloweenhäxan och hängt i köket men insåg att det inte var någon bra ide såvida vi inte skulle träna skall… Nå hyfsat rent var det ju även om vår möblering nu är rätt originell,, trendskapare? Hoppas inte det….

Bäzta blev helt toklycklig när hon såg vilka som kom, men med hänsyn till rådande husförhållanden fick Leya och Meja vara med sina hussar idag, men hon tyckte det var ok ändå! Efter att ha smaskat i oss kräftor så ville Jojo se Idol, jag har ju klarat mig ifrån det rätt bra men men… det var ju drinkkväll också så jag blandade ihop lite häxbrygder som fick Jojo att se ut som ett russin. Tog den själv och gjorde en sötare till gästerna, Skål!

Tobbe har fått ett nytt smeknamn, då Cilla hittade nåt här hemma när hon skulle lägga sig i gästrummetsmiley. Ledtråd är färgen blå som gillar hallontaftsmiley. Idag har vi grundmålat väggarna, och under torktid åkte vi till Nyckelviken. Lilla Bäzta fick ett litet näringsspår, men….har hon tagit för sig själv i köket måntro

Nu ska jag gå kvällspromenaden innan CSI , godnatt.