Som tur var så har inte innertaket släppt av målarfärgen. Tobbe målade i morse medans jag var ute med Bäzta. Sen fick hon hoppa in i bilen. Färd mot Södertälje på kalas, Tobbes kusinbarn fyllde år. Jättegod mat och kaffe och tårta MUMSsmileysmiley. När vi kom hem sen var vår fasa att det skulle lukta för starkt så jag hade kollat med Jojo om Bäztis fick sova där i värsta fall. Men det gick bra, luktade nästan inget efter att ha haft kontorsfläkten på och fönstret på övervåningen öppet. Tobbe fick nu äran att gå en långis med fröken medans jag tvättade väggarna och lister. Hjälp vad svart vattnet blevsmiley! Nu behöver vi inte måla försökte Tobbe, det är ju jättefint. NÄ, sa jag. Glöm det. Renare blev det men knappast jättefint. Fast jag kan ju inte klandra hans försöksmiley.

Bäzta tycker det är jobbigt att vi håller på, även om det inte luktar massa. Hon skulle nog gladeligen hjälpa till med renoveringensmiley. Imorgon kväll är sista gången på hennes kurs, på tisdag ska Tobbe nog vara hemma och stryka andra laget färg i taket. Håll tummarnasmiley och sen tänkte jag ev börja på att spackla och slipa på eftermiddag /kväll, efter jag gjort nåt med Bäzta. På onsdag är det dags att måla lister och foder. Eller grundmåla väggen så tar jag lister och foder på lördag på förmiddagen. Sen kan vi ut och jobba hund ett par timmar. På söndag förmiddag tar vi andra målningen av väggen. Hm. Undrar om planeringen håller? Det visar sig väl. Jag ska i alla fall ha köket i ordning och lite småpyntat så vi kan ha vår kräft-drinkkväll där.

Nu ska jag ner i tvättstugan och plocka upp lite rena kläder tills imorgon. Godnatt!