Jag har startat nytt projekt. När f-n har bestämt sig så blir det så, brukar min faster säga. Och vi är ungefär lika envisasmiley. Dock innebär det ju även projekt för Tobbe….Men jag tröstade honom med att det faktiskt är ca 2 månader till jul, jag gör åtminstone inte som pappa, startar renovering veckan innansmiley. Han kände sig mycket tröstadsmiley
Vad är det då för projekt. JO, jag har vantrivts i vårt vardagsrum. Det är murrigt och mörkt. Helst skulle jag vilja ta upp ett fönster till på söderväggen men det blir för dyrt med bygglov och allt, men lite ommålat/tapetserat på väggarna skulle kunna lysa upp. Jag åkte ner till Tobbe som var på Nacka och fixade, bar ut en kopp kaffe till honom och Patrik (som tyckte jag var en ängel, Tobbe såg lite misstänksam ut). Sen sa jag efter en stund att vi skulle ses på Bygg-Ole när han var klarsmiley. Det slutade med mer jobb för oss alla ikväll. Vi köpte inget först, men kollade massa hemma. För om man målar om väggarna så kommer det att synas att taket inte är rent. Alltså måste vi måla om taket också. På B-O frågade de om vad det var för tak så det var vi ju tvungna att kolla innan vi köpte nåt. Kom hem och upptäckte att halvan där soffan står är spänt innertak. Hm, kommer det hålla för färgen? Nå, Tobbe skulle åka o handla annat så då köpte han takfärg. Under tiden promenerade jag en vända med Bäzta och sen plockade ur vitrindelen. Sen har vi rensat hela den halvan där soffan står. Imorgon ska vi måla och sen märker vi om taket rasar..smileysmiley i så fall får vi köpa nytt tak, modell gips eller annat. Sen ska jag tvätta väggar och så ska vi spackla och måla om. Tobbe tyckte vi skulle göra potatistryck med glada gubbar. Jag bad honom vara försiktig med sina önskningar eftersom vi ska ha lite kräft och drinkkväll här på fredag kväll nästa veckasmileysmiley. Man kanske kan göra en Mr Bean? Koppla raketer till färgburken? Nå allt i ena halvan ska alltså vara klart på fredag. Tjoho! Tjejer, det finns riska att vi får ha party i köket alt i vardagsrummet utan så många möbler i….Men kräft och drinkkväll ska vi ha!

Bäzta fick träna idag på klubben. Hade jag tänkt. Det hade inte hon. Jo, lite, men det var inte min vanliga B inte. Hopp över hinder gick bra. Nu har hon ju fattat att hon ska över, så nu får jag göra som med läggandet. Hon får allt vänta på mitt kommando! Ligg stanna gick bra också, men sen vart hon störd av agilitygänget vars hundar gapar konstant. Det fräste och skällde så hon tyckte det var skitäckligt att inte ha koll på dem. Vi gick tillbaka till andra planen närmast skogen igen och provade. Nä, nu struntar jag i dig sa jag och bara gick iväg. VAD gör lilla Bäzta? Jo, hon kommer efter såklartsmileymen inte utan sin kära metallapport som jag lagt ifrån migsmiley. Jag insåg att vi struntar i resten idag, det var då jag gick o hämta kaffe till mig och jobbarna.
Nu är det sovdags, godnatt!¨