Har inte tid att skriva mycket- kommer sen. Vill bara meddela att jag som tyckt den moderna inredningsstilen med krom och metall är kallt, kalt och inte hemtrevligt har nu förstått poängen. Jag inbillar mig i alla fall att kromade bords/stolsben, kökslister och väggar inte är bitvänligasmiley. De sålde bord och stolar för 1700 vitlackerade på Jysk….Nä, allvarligt kom med tips på hur man får bort bitfasoner. Har nu smort in de välarbetade stolsbenen och bordsbenen med sambal oelek. Men man vill ju inte att grejor ska ta färg. Stop o väx, kan det vara nåt tror ni? Storpack? Asta slutade efter löpet, då hade hon blivit dam och hertiginna, och såna gnagar inte på stolsben..Lite kort från helgen. Har ett till urgulligt, men det ligger kvar på mobilen så det kommer sen.

De första tre korten är från Skogsö i Nacka, sen var det race här hemma, dvs Bäzta försökte få Leya att…tja ni ser ju hur det gick…sen var det från Velam här med mig och båda och slutligen en bit av samlade Bravader. Det är ju inte bara Bäzta som gnagat! Godnatt!