Idag har det inte blivit mycket gjort. Har varit ute med Bäzta och Leya och vankat omkring. Inte helt okej än tror jag. Har funderat på vad som behöver göras åt huset. Om man på något vis kan klassificera valpar unghundar som termiter eller husbock så kanske man kan få ersätttning från anticimex för restaureringskonstnaderna? Chilra började käka på huset och Bäzta har hjälpt till med det hon inte hann med. Det var väldigt länge sen Asta var valp/slyngel. Jag vet att hon käkade upp mina dyraste skor, och några fler. en dragkedja samt 2 mobilladdare för Tobbe. Hon älskade plastdetaljer så även dragskor och sånt gick ju åt. Men jag tror inte hon tuggade på husetsmiley, fast det var som sagt drygt åtta år sen, så jag kan ju minnas fel. Vet att det rök en halmbock och ett antal kulor ur julgranen första året också…NÅ, nu börjar Bäzta bli stor och förhoppningsvis slutar hon tugga snart annars får vi nog köpa militärtält istället!

Jag har även gått igenom lite foton och hittade ett på underbara vackra Mejasmiley som jag avslutar dagens inlägg med. Taget första mars i år vid Hellas.