…få till samma effekt som Leyasmiley! Alltså, vi är hundvakter åt Leya eftersom Jojo är i Lidköping och gubben hennes skulle på hockey mm. Nå. Det är ünderbart att se samtidigt som jag vet vems skola Leya gått i. Astassmiley när hon var här som dagishund. Ja, hon har gått Mejas skola med, men enl CIlla var nog Asta lite snällare ändå. Men vem var det hon svansade för Leya, jo Meja. Nu ser jag här hemma en Bäzta som lärt sig vad som gäller. När jag släppte ut Leya, och hon rundat kortsidan på bilen så ligger Bäzta redan på marken på rygg utmed långsidansmiley. Total kapitulation. Leya nosar igenom och sen klart. Därefter hälsning av Leya på oss, eller Tobbe, mig har hon ju redan hälsat på. Bäzta vill sen leka, och vill lite för mycket. Leya står över henne igen. Låter som att hon ska äta upp henne, men inget ont utan bara verbal tillrättavisning. Bäzta svansen mellan benen. Hon har ALDRIG svansen mellan benen när jag försöker hålla henne så!Sen tittar Leya rakt fram. Inte på Bäztis utan rakt fram. Tyst. Efter kort stund tycker B att ok, nu går jag. JÄVLAR i mig att du gör säger Leyasmileysmileysmiley väldigt tydligt. OK sa Bäzta. Skojade bara…Kan nog ligga ett tag till….tydligensmiley. När hon blir uppsläppt, vad tror ni hon gör. Jo, springer bort till mig, men inte helt nära. Och tittar på Leya, och skakar av sig, men springer dit, om än inte fullt lika uppkäftig denna gångsmiley. Sen är allt helt ok. Och efter ett tag åkte vi ut till Velamskogen och gick med dem. Väl hemma igen har de fått mat, och vi med. Nu orkar jag inte skriva mer, ska slänga mig i soffan ett tag. Hos voffarna. Godnatt!