Lite kul att skriva det. Blir nostalgisk, för när jag var ute och dansade för himla länge sen så var det dansveckan v 28 på Lundegård som gällde. En av “vägarna” på campen hette inoff Bättringsvägensmiley. Tyvärr blev det stället “förstört”, känslan. Det blev nämligen alltför uppslukat av tävlingsdansare. Jo, det är skönt att dansa med nån som har koll på läget och att man inte har 200 blåmärken varje kväll. MEN tävlingsdansarna dansar bara med varannsmiley . Förr så gick man upp på dansgolvet med den som stod närmast. Sen gick man kanske av golvet vid paus 3 timmar senare. Man bytte danspartner på dansgolvet för det gick inte att komma avsmiley. Sen gick man ut till parkeringen och fikade medhavd fika. Mestadels kaffe faktiskt, eftersom det ändå var dansare, inte raggning. Sen gick man upp igen och gick av golvet runt 02.00 efter 4 extradanser. Nu har jag hört att flera av tävlingsdansarna har övergett Lundegård för Malung, i så fall kanske man kan ta med Bäztis till dansveckan nåt år. Öland har bra alvarsmark att spåra på, samt långgrunda stränder för bad. Hon kan halvvägs till Kalmar innan hon behöver simma. Och man kan åka till Kalmar och spåra och träna lydnad köra man på Ölands BK. Sen är hon trött och då går Tobbe och jag upp o dansar på natten. Sovasmiley? Äsch, kan ju inte spåra hela dagarna o dansen slutar vid 01.30 så det hinns nog med också.

Nu är jag alltså nästan feberfri. Tror jag. Blev lite matt efter promenaden vilket jag ju inte brukar bli, men det svider inte lika mycket innanför ögonen. Är jag bättre imorgon går jag nog o jobbar på torsdag.
Idag har jag suttit och sorterat gamla recept. Det är en hel del jag slängt. Många har jag också sorterat om. Sen har jag insett att jag skulle behöva lite testlagningar. Finns det några frivilliga försökskaniner som vill prova ex hallonpannacotta? Jordgubbspaj? Jo det finns lite mat också att prova men där sparade jag så många så det kommer jag inte på nån rätt så här rakt av. Har funderat lite på nyårsmenyn redansmiley. Tobbe ska givetvis inte klara sig undan så lätt, han blir också försökskanin. Det är bra, han törs vara lagom kritisk. Jag säger lagom för säger han för hård kritik så vet han att han riskerar få laga middag själv som “straff”. Så är det ju i praktiken. Jag menar, duger inte min mat så laga självsmiley vilket han inte gillar, men har börjat få göra i alla fall. Tänk om jag går och dör, innan han hittar nån ny, ska han leva på grillen då? Det funkar inte.

Lilla Bäztis är rätt nöjd i alla fall. Har fått lite lydnadsträning, några promenader, får leta efter sin mat i trädgården så lite aktivering har hon fått. Sen är det ju mysigt när jag ligger utslängd i soffan att komma upp och lägga sig på min mage och sussa litesmiley. Hon är verkligen supergossig! Och vaktar oss gör hon. För ett par dagar sen, eller kvällar rättare sagt, så svävade vi i stor farasmiley fast det kanske jag skrivit? NÅ, hon ställde en inkräktare på altanen. Vi stod och tittade i köket och hon markerade klart mot köksfönstret, mot altanensmiley. Riktigt piss-förargad, var hon. Och kom inte o snacka med mig om spökålder. Det är livsfarligt med bladpersiljasmiley!Fråga så gott som vilken unge som helstsmiley!

Nu ska jag sova, godnatt!