Å så var fredag natt här igen. Denna vecka har jag bott med jobbet tror jag. Tisdagen var jag ute i skogen här bakom med fika till mig o Bäztis. Vi körde lite uppletande och sen lite basträning. Hon låg så fint vid mina fötter okopplad, tills det rasslar till o hon far upp till sittande. Sen låter det förskräckligt. Får ta tag i henne för säkerhets skull. Kunde släppa direkt då jag såg att hon inte tänkte dra, och jag kunde inse vad som lät. I villorna bakom var det någon som hade fräckheten att starta en centraldammsugare, det vi vi väl alla hur farliga såna ärsmiley. I onsdags var jag hemma och vände, Tobbe hade ansvaret för fröken medan jag hade utv samtal på jobbet. Igår torsdag, hade vi obligatorisk föreläsning i Nacka aula. Fram till pausen var vi skitförbannade både Hélène, Lillemor och jag, och några vi pratade med i pausen hade tänkt samma sak. Han idiotförklarar osssmiley men sen har vi förstått att det ser rätt illa ut med kunskaperna på en del förskolor. Men OJ, vi var inte så nöjda i alla fall. H och jag spelade luffarschack och jag fick tillfälle att skriva minnesanteckningarna från föräldramötet. Tobbe ligger i feber och förkylning. Något han inte haft på 2 år och nu har inte jag smittat honom, YES! Annars drar man ju hem en del baciller från de småsmiley. Glömde, Janne, Tobbes pappa var här i tisdags kväll också. och hade med sig plommon. Bäzta tycker också om det så hon har legat på min mage i soffan och tvättat mig runt munnen med jämna mellanrum. Lilla Egot gick sen och la sig för sig själv när hon insåg att jag inte tänkte dela dem 25-75smiley med henne. Eftersom Tobbe var dålig fick B följa med i bilen idag. På lunchen var vi ju då ute, och hon har nu fått för sig att det är ok att badasmileymen det fick hon inte idag för jag hade ingen handduk. Men det är ju skönt fortfarande så vi får väl åka ner igen.

Nu är jag rätt nöjd och ska krypa till kojs. Undrar om jag får nåt skit nu med, huvudvärk igen, har varit lugnt sen jag var hos naprapaten. Ska dit på torsdag igen. Skönt! Godnatt med er!