Idag har Bäzta börjat skolan. Allmän lydnad 1 på SSBK. Jag vart faktiskt riktigt nervös, det var länge sen jag gick lydnadskurs. Och Bäzta kan förvisso sköta sig så att hon är väldigt glad och älskar livet. Men i all denna glädje slår det över i bland, rätt ofta i flams och trams. Men oj. Min lilla fröken skötte sig riktigt exemplariskt och jag vill nog påstå att hon var den som hade bäst koncentration och kontakt med migsmiley jämfört med de andra hundarna och deras ägare. I själva övningarna gick det bättre och bättre för de andra med, men mellan, när de bara skulle vänta passivt klarade hon det galant. Nu var det alltså mest teori liten promenad och bara lite övning blir mer nästa gång! Läxa är att se över och göra en i hundens ögon, prioriterings/skattning ordning på leksaker och godis. Jag vet ju, latexpipen! Men sen? Inga kort idag, det var för mörkt när vi sen var ute. synd eftersom Tobbe bestämde sig för att följa med. Nu ska jag ta nåt och stoppa i magen, har precis klivit ur duschen. Sen ska jag SOVA! Natti natt