Igår var jag trött. Fick höra av Jojo idag att det inte funkat med bilderna. Hade glömt den lilla detaljen spara. Nå, nu ska det funka.

Jag är skittrött i kroppen. Ont i huvet har jag haft länge, och i rygg/nacke. Var hos kiropraktor i torsdags. Hon frågade om jag varit förut så jag kände igen knäppet av kotorna. Jo, sa jag och jag var på jakt efter honom först, men hittade honom inte. Denna dam lyckades inte få till knäppningar, vilket tycktes stressa henne en delsmiley. Jag var tydligen stenhård i musklerna. Nå, det blev massage istället och hon verkade ha tufft även med detsmiley. När jag var klar så frågade hon inte om vi skulle boka upp en ny tid eller om jag ville fortsätta leta efter min gamla kiropraktor utan sa bara att ” -Om du googlar på nätet så hittar du säkert din gamla kiropraktor”. Uppenbarligen var jag alltför svår patient. Nu har jag inte blivit ett dugg bättre utan tvärtom nästan sämre, så jag har beställ tid hos Naprapat ´till på onsdag eftermiddag. Hoppas de kan komma till rätta med det, men det känns som att jag kommer att få gå ett par ggr. Måste också komma igång med egenträningen däremellan. Glad blev jag när jag ställde mig på vågen och såg att jag gått ner 2 kg sen i somras. Skönt! Nu är det några till innan jag är helt nöjdsmiley.

Ikväll skulle Hélène och jag jobbat men hon hade snärjigt märkte jag så jag föreslog morgondagen. Och eftersom jag var stel i kroppen så fick Tobbe äransmiley att ta lilla fröken på klubben och jag fotograferade. Tyvärr fick jag ingen bild på deras nya tävlingsgren, alternativ agility. Den går till så att Husse kryper genom tunneln och hunden springer runt och möter med pussar på andra sidan. Kul tyckte Bäzta och jag, men Tobbe vägrade göra om så jag skulle kunna ta kort, Sucksmiley. Nå vi tränade inte mycket. Jag hade inget med eftersom jag var stel och Tobbe inte kör så. Men vi fick låna Agda av Maud o Buse så vi också kunde köra hopp. Sen körde vi mest passivitet. NU finns det i alla fall i albumen. Får inte sitta mer vid datorn så nu får ni göra er besväret att titta i albumen om ni vill se bilder. Jag ska ha Nackgymmnastik! Godnatt!/Eva