Ja, så kan man väl summera denna helg. Vi börjar på mitten;

GRATTIS Joel med Chilra som fixade uppflytt ur appellspår igår den 5 september! Chilra var ju min ACD men hon kom inte riktigt till sin rätt hos oss, så hon fick flytta. Hur tråkigt det än var då så känns det mer och mer att det var rätt beslut. Man funkar olika bra med olika individer och raser också för den delen. Känns jätteskönt att veta att hon funkar bra där hon bor nu, även om Joel inte är världsbäst på att uppdatera sin sidasmiley. Tack Bettan för att du håller mig underrättad som lovatsmiley. Nu Joel får ni köra på i lägre klass!

Tyvärr lyckades inte Leya och Jojo ha hem uppflyttet till Eliten idag, det ville sig helt enkelt inte ända vägen fram. Här en nervös Jojo som väntar vid bilisten, och det var drygt innan andra halvan vart utkörda till sina spår

Måste bara säga att den Dobermannen som var med var grymt duktig på lydnaden, ja spåret också men det fria följet…..SNYGGT. Nu var tyvärr inte Leyas fria följe riktigt lika snyggt men bra mycket snyggare än var mitt och Astas var när det begav sig, så ja, allt är ju relativtsmiley. Men du vet vad jag sagt Jojo, sparka ut Patrik i löpspåret så han får springa lite så går det nog vägen- Nästa helg är det dags igen och jag går gärna upp tidigt på morgonen. Hoppas bara Björknäs invånare kan ge fan i att föra så mycket oväsen natten innan utan att jag får sova! Annars är det JAG som ställer högtalarna i fönstret på morgonen när jag går upp kl 5 med Meatloafs “Dead ringer for Love” trummorna på högsta volym. Nu är det KRIG!

Så var det dags för lite syskonkärlek. Buse har ju bott här lörd och söndag och han är lika gosig som lilla Bäzta, men hjälp vilken energi de har ihopsmiley. Han har dock inte riktigt förstått att man ska vara rädd för kompostgallersmiley. Det var inte Bäzta heller först, men vissa rädslor är bra för oss tvåbeningar. Kompostgallret är en typisk rädsla bra att ha, för oss! Men Buse gick alltså rakt igenom. Nu när de kom och hämtade sov han gott under köksbordetsmileysmiley

Nej, nu är det sent, och jag är trött. Bäztis ligger i soffan här uppe och snusar så gott. Vill ni se fler bilder så går ni gå in i albumen, jag har uppdaterat; träning och släktträff. Imorgon är det måndag och jag ska ta med matlåda, för det är Leverbiff till lunch. Usch, jag mår illa bara av luktensmileysmiley. Tar min matlåda på lunchrasten. Godnatt