När jag började jobba igen efter semestern var det tungt. Alltså jag är ju jätteglad att ha ett jobb, kommer ihåg hur det var att inte ha det. So far so good. Men ändå, det känns som att sommaren är slut på nåt sätt. MEN nåt konstigt har hänt. Någon har tagit bort dagarna mitt i veckansmiley. Jag vaknar månd morgon och känner att “hu, jag skulle vilja sova ett par timmar till. Men går upp och gör det som göras skall. Och när jag går hem från jobbet så är det fredag eftermiddag! Vart tog dagarna i mitten vägen??? Min klocka har stannat. Var inne och bytte batteri och den funkade inte ändå så de påstod att den var trasig. Nån liten spricka. Har urmakarn stulit mina dagar i mitten?? Kan jag lämna in en anmälan?

Nå i måndags jobbade jag med Hélène på kvällen och i kväll har träningsgänget varit på bio och sett sommaren med Göran. Helt ok, kul. Tyckte mig känna igen mig i hans personlighet. mycket att stå i, när det kommer grejor på jobbet stoppar man tandborsten på tvären så blir det som ett leendesmiley och ja, under utbildningen till fritidspedagog i Växjö startade några av oss “klantpartiet” i vilket jag var ordförande de flesta år, dock med bra konkurrens av Anny. Vill så väl men ibland blir det liksom lite galetsmiley. Sen är jag ju släkt med min mormor i rakt nedstigande led ju. Min kära mor har kämpat emot alla år och bett oss säga till när hon blir likadan och när vi gör det så…oj oj oj vad hon blir svart i synen och läpparna snörps ihopsmiley. Sorry morsan men så är det! B-A kan intyga om han törs, han bor ju i samma lägenhet och inte 42 mil därifrån haha. Varför hon kämpar emot har jag aldrig riktigt förstått. Då hakar vi ju fast i det som var negativt? Jag menar, alla har vi väl sidor vi är mindre stolta över? Jag är glad att jag är lik mormor för hon hade en enorm humor, tog inte alltför allvarligt på livet, och med ett hjärta av guldsmiley . Visst blev det mycket galenskaper men oj vad mycket vi har skrattat tillsammans med henne!

När vi kom hem var det lugnt och fridfullt. Bäzta har mestadels kunnat koppla av hemma nu. Nog ligger det ett och annat vedträ men stolar och bordsbenen tycks överlevt även denna valptid om än något tilltufsade! Godnatt med er, nu ska jag ner och ta nån kall dricka jag är urtörstig!