Ja nu har jag tagit träningspaus ett par dagar. Kände, i söndags var det väl, att jag inte riktigt hann med mig själv, hus och allt annat. Så vi struntade i att träna. För inte tränade vi i söndags Jojo? Körde ut Tobbe på promenad med Bäzta och beodrade honom smiley att han, när han kom tillbaka, skulle behålla kopplet på hela vägen in och sätta in henne i hundgården. Där hade jag riggat med hennes bädd, vattenskål och gnag! Medan de var ute passade jag på att göra snyggt i köket, ta ut mattorna, dammsuga och torka golvet på hela nedervåningen. Sen strök jag tvätt och fixade lite till. Lagade spårväskan som spruckit. Skördade blåbär mm. Det var riktigt skönt faktiskt. Insåg att lilla B är ganska bortskämd med jobb, med tanke på att hon är 6 månader drygt. Många hundar har inte fått ett jobb under sin livstid och hon har första lediga dagen på jag vet inte när. Vad tror ni hon tyckte om det. NÄ! Så hon fick några till. Igår hade jag dunder huvudvärk och struntade i träningen. Bäzta fick promenad såklart efter jobbet och sen låg vi i soffan och tyckte synd om oss själva. Dvs jag låg i soffan och Bäzta gjorde så gott hon kunde för att jag skulle ha anledning att tycka synd om mig, haha. NU har Tobbes mobilladdare blivit skalad. Annars har det minskat med tuggande. Men vardagsrumsmattan är trasmatta i dubbel bemärkelse. Igår var hon så gosig som vanligt i soffan tills jag upptäckte att det hon snuttade på var filten, tuggade på fransarna. Sen gick vi vår kvällspromenad vid 22 tiden. Nu har hon blivit lite mörkrädd igen märker jag. Det blåste och det blir skumma skuggor. Hu, sa Bäzta. Försöker skrämma bort dem. Det blir blandade resultat.

Lilla fröken har en kul grej. Hon vet att hon får nattmacka. Men hon ska kissa. Vill inte. Jag slänger ut en kula i grusgången och hon letar. När hon tagit den så kissar hon samtidigtsmiley. Men tro inte att hon kan kissa annars! Och att hon skulle göra det igår var bara att glömma. Det var massa läskiga saker. Belysningen i rabatten vid Thujorna har stått och lyst åtminstone en månad. Igår var den skitäcklig. Och den LÄTsmiley. nÅ, efter mycket om och men och kulor så vart det ju lite kissning. för det kan man inte göra på promenaden, hinns inte medsmiley. Idag har jag jobbat på dagen, promenad sen och lagat middag sen åkte jag tillbaka till jobbet. Jag har 3, 25 timmars planering som jag får lägga när jag vill, så jag gör den senare på kvällen så Tobbe kan vara med henne. Först tog jag en simtur i Långsjön innan 18 när Hélène kom ner och hämtade mig. Precis som när jag var liten alltså, man hämtar mig i badetsmiley! Det är första höstmånaden och jag vet inte hur länge till det går att bada, men jag lovar att jag ska ligga i så länge det bara går! Sen ska jag tillbaka och åka skridskor på vattnet i stället.

Imorgon ska lilla Bäzta få jobba igen, och på torsdag ska vi ut, Jojo och jag. Är du ledig torsdag kväll Cilla, eller blir det bara Jojo o jag? Fredag kommer Buse hit och ska vara hos oss i helgen. Hoppas inte Bäzta tänker börja löpa, har verkat som att nåt är på gång. Hon får hålla sig ett tag till. Nu ska jag sova, imorgon börjar jag 10 så jag tänkte upp i skogen bakom och hitta på nåt kul med henne. Godnatt!