Jag har ju massor av kort, och de Cilla tog på SM var superfina..men jag vill ha valpkort! Hittade ett som jag verkligen gillar. Iofs är kortet något för litet såg vi men det blir bra i alla fall, detta valde jagVisst är hon sötsmiley! Min lilla långsnok var som vanligt duktig i spåret idag. Hon har börjat fatta och kommer ihåg efter en apport vad det var hon gjorde innan apportensmiley. Vi har ju gödslat med apporter en tid för att hon ska få många nystarter och det har funkat! Nu ska vi sakta minska så hon får mer spårarbete däremellan. Fick en påminnelse av Jojo idag med som slagit mig innan också. “värdera inte olika”!Hon har helt rätt. Jag har belönat pinnarna enbart med godis för att undvika tugg, medan leksakerna har vi haft roligt med innan jag bytt dem. Helt riktigt. Alltså lekte vi med pinnarna idag lite också!

Leya var i gasen ordentligt idag. Hon fick 4 upptag men tyvärr hade jag gått för kort i sidled så hon vindade in, ja ja. Som jag skrivit innan, inga garantier ges hehe. Var så rädd att hon skulle få för långt igen. Hur som så sköter de sig exemplariskt. Goa Leya har också kommit på att man inte behöver vänta på sin matte, utan om man stämplar burken med tassarna så går den sönder och då kan man ta korven själv direktsmiley, varför vänta? Nu vankas matlagning för min del och Tobbe ska gå promenaden med Bäzta innan hon får sin mat. Kan säga att hon sov gott. Håller med Jojo, det är lätt att glömma att hon faktiskt bara är 6 månader. Våra viljor korsade rejält här hemma sen då jag plockade blåbär. Var klar och grannens ungar hoppade studsmatta, som står precis bakom vårt berg. De ropade kom till kompisarna men Bäzta sa JA och jag sa NEJsmiley Fick mer handgripligt säga NEJ, tack Leya för hjälpen förut! Och NEJ Jojo, jag ställde mig INTE och kissa på henne….smileysmileysmiley.dröjde bara lite längre innan hon tilläts resa sig. Sen följde hon med så villigt så!