För ett par dagar sen slutade mitt bankkort att funka i automaterna. Praktiskt. Blir liksom lite lättare att hålla i pengarna dåsmileymen ohållbart i längden. Jag har bestämt att jag vill ha ett personligt kort. Så idag har jag letat och letat efter kort som jag vill göra till bankkort. Och jag vill ha Bäzta. Många kort att välja mellan men inget som passar! Fotot på min söndertuggade blåtand kanske? Nä, vi får helt enkelt ut och försöka få till ett nytt bra kort. Antingen ett spårkort som man ser mer än svansen och inte mig. Men NEJ! Det rumpkortet som jag har på framsidan med Bäzta och Leyas rövar, för är det egentligen inte bara skit med bankerna nu? Åtminstone räntorna på sparpengar. Bolåneräntan är väl ok…Hm, tål nog att tänkas på i alla fall.

Ikväll var vi och köpte ny blåtand åt mig. Ligger på laddning. Hoppas den inte hamnar ivägen för Bäztis! Godnatt!