Japp! Så är det med hundar. Det man själv har är ALLTID godast, även om det är “samma”. Asta åt ju det mesta, däribland även vitkål. Hon låg bakom mig när jag höll på vid bänken för rätt var det var så flög en bit vitkål över axeln och den var ju då till hennesmiley. Bäzta tycker inte om vitkål. Hon tiggen, får och spottar ut. Tittar sen på mig som knaprar vitkål att den är mycket godare, annars skulle jag väl inte vilja äta? Nå, för att bevisa att det är samma så får hon en bit från min mun. ÅH, vad den var GOD! Jag visste att du alltid åt de godaste…smiley. Sen fick hon en bit utan att jag hade den i munnen. Hon tuggade, svalde och tycktes undra om detta innebar att hon var för evigt dömd att gilla vitkålsmileysmiley! Inte lättsmiley.

Vaknade i morse av att det var strålande sol och sa till Tobbe att det var spårtajm. Eftersom jag är så snäll att laga frukost och koka kaffe så får han lägga spår! Det gick bra, men jag inser att vi måste börja lägga pinnar. Vi har lagt kul grejor, och hon tar dem. Men idag hade hon fått tre pinnar. De första två nobbade hon. Visade inte ens. Sen hörde hon att jag pratade om pinnpromenader tydligen. Det såg så himla kul ut när hon sen sitter i spåret, vänd mot mig med en pinne i truten. Var det så här eller? Hon fick en halv köttbulle. Massa kort vart det, men mycket rump-bilder av förklarliga skäl så jag har bara lagt in några under träning.

I övrigt har det nog inte hänt så mycket kul. Jobbar och sliter. Bäzta har blivit duktigare nu, kissar inte när hon är själv, har väl insett att vi alltid kommer hem. Förut kom det, som jag tror, när hon hörde att jag kom hem. Hann väl inte öppna dörren fort nogsmiley. Inte slaktar hon lika mycket heller. Ja, visst går det åt en och annan tidning om så finns framme. Men hon har börjat gilla råhudspinnarna. Så det köper vi fler av. Särskilt goda tycks de vara mörade. Har hittat mitt trädgårdsland uppgrävt vid ett par tillfällen. Suck! Men hellre det. Asta försökte gräva ner sina i parkettgolvetsmiley. INTE poppis kan jag lova!

Vi har tagit ner ett äppelträd idag också. På framsidan, Transparent Blanche tror jag det var. Det har inte burit frukt de senaste fem åren så nu är jag trött på det. Jag vill ha plommonträd. Det har vi inget och platsen passar nog bra till det tror jag. Vi har ju två Åkerö på baksidan tror jag samt ett Oranier

Imorgon ska vi ner till Nacka BK och träna lydnadsmiley