Idag har Bäzta fått sin sexmånaders present, en flytväst! Annars har vi inte gjort just nånting. Fixat lite hemma och haft kräftmiddag, bara jag och lilla B! Trött har jag varit hela dagen, har nåt skit i kroppen tror jag. Avslutade kvällen med att ligga och slappa i soffan och titta på Jagad. Bäzta ligger på magen och snusar med huvudet mot min axel innan Tobbe kommer hem. Sen hittar hon ett ben. Telefonen blippar till konstigt. Äsch, har väl lagt headsetet utom hörhåll. Bäzta gnagar på sitt ben. Men vad konstigt det låter? Tittar efter. Mitt headsetsmiley. Hon hoppar surt upp till Tobbe som frågar hur många hon ringt till. Till Leya för att hon ska komma och leka skojar jag men stelnar till direkt när jag sagt det. Sträcker mig efter telefonen och bläddrar fram utgående samtal. Mycket riktigt. Uppringt Jojo 22.55. När jag tittade var klockan över 23 så jag vågade inte ringa eller sms a och be om….äsch det får va hämnd för att du kasta henne i sjön igårsmiley! Fast Bäzta är sur för att Leya inte kom hit och lekte med hennesmiley. Förstå, hon lyckas ringa en kompis alldeles själv!! Och ändå….smiley! Nähä, då får jag se om jag kan sparka igång mitt gamla headset imorgon. Grymt! Godnatt!