smiley Idag blir B-kullen 6 månader! Äntligen fredag och dessutom min tidiga fredag! Hem och hoppas att nån skulle vilja göra nåt. Cilla jobbade men Jojo skulle vilja ut o gå bara. Fixade lite här hemma o Tobbe gick o köpte pizza åt oss. Bäztis fick kong med köttbulle. Vill ju inte ge mat innan hon ska busa och gå med Leya. Dessvärre kom åskan först så vi fick vänta en stund o jag vart proppmätt så Jojo fick min halva pizza när hon kom. Sen gick vi ut och gick, Leya är värsta lektanten nu efter deras helg i Tranås, och idag pissade hon inte på henne hellersmiley. När vi kom ner till sjön fick de bada. Mer eller mindre frivilligt. Jojo skulle hjälpa Bäzta lite tyckte hon. Och hjälpte henne i sjön. Värsta var att hon inte frågade mig först hur djupt det var. Lilla B stod som en boj och Jojo vart chockad, jag höll på att kasta i henne ocksåsmileysmiley med kläder och allt o fräste rejält. Lilla Leya skulle hjälpa henne in och Jojo hejade från kanten medan jag hoppade ur stövlarna för att hjälpa henne. Det behövdes inte. Hon lyckades plana ut sig o kom in till land. Jojo var förtvivlad stackar’n och det hördes så konstigt nog hade jag ändå sinnesnärvaro, hon var ju faktiskt iland alldeles på egen hand. Så jag sa till barskt att inte ömka och gav B några rejäla hederliga gamla “schäferdunkar” och talade om hur duktig hon var. Sen skakade hon på sig och gick ut i vattnet igen. Fick ta ett par pinnar på nära håll för att gå ifrån med flaggan i toppsmiley. Det bästa är att hon verkar inte ha ett spår av kvarstående rädsla trots att jag precis höll på att hoppa i för att hon inte skulle drunkna. Sjysst 6 månaders present va smiley! Enda anledningen att jag inte kastade i Jojo utan nöjde mig med att ryta i åt henne var att jag ju förstod att hon inte visste hur djupt det var. Men nu känns det som att jag har några upp, eller vad är det man brukar säga nu igensmileysmiley. Jag vet ju dessutom var du har den långa piskan sen vi var i stallet sist. När var nästa tävling sa du hehe? Nå, efter att ha terrat Jojo på väg hem så visade alltså inte Bäzta några sorgliga miner inte. Här skulle minsann Busas med Leya och vaddå trött? Hem och torkas sen middag och därefter vila, ytterst motvilligt eftersom vi andra var i trädgården. Men inget race efter maten! Nu är det snart sovdags igen. Hon har tjatat om nattmacka så nu är det sängen som hägrar. Hon är så go lilla Bäztis. Förstår inte att om man får nattmacka ute så har man fått den. För hon brukar få den i sin lilla “sovhage”. Så när vi kommer upp så tittar hon bara i biabädden. Hon får EN kula där med sen är hon nöjdsmiley. På söndag håller vi en stor tumme för Mamma Busa på Rasmästerskapen i Bevakning, Enköpings Bk, bara en, annars rinner turen ut ur den andra! Godnatt!