smileysmileySå var första dagen efter semestern avklarad. Roligt att träffa kollegorna igen. Även om det är tungt att gå tillbaka efter semestern så trivs jag faktiskt väldigt bra på mitt jobb. Kan man egentligen göra annat. När man kommer på morgonen och möts av leenden och välkommen tillbaka kramar? Kan man annat än bli glad när en femårig liten go kille tittar under lugg och hoppar upp i knaet och kramar lääänge? Klart man trivs när man har det så fantastiskt! Vi hade bara en kille från vår avdelning så han fick vara med de andra och leka och jag kunde inte hitta nån bra anledning till att det skulle vara 5 vuxna på 8 barn, när vi hade grejor på avd som var tvungna att fixas. Så jag och en kollega hade tråktjänst men måste erkänna att det ändå är rätt skönt att börja så efter semestern. Snart är de 26 barn, fortfarande lika underbara men fullt ös så man vet inte riktigt hur man ska räcka till. Tur att vi är fyra personalsmiley.

Efter jobbet kom jag hem till lilla Bäztisen som faktiskt låg väldigt snällt i sin korg i köket, utan att ha levt rövare och dessutom inte en endaste liten kisspölsmiley. Liten har blivit stor över sommaren. Kanske trillat ner en polett också att vi faktiskt kommer tillbaka. Ibland har hon blivit så glad när vi kommit hem att hon kissat på sig, som jag tror, när hon hör bilen. Men idag var alltså ingen pöl. Efter middagen kom Jojo och Patrik för han hade blivit beodrad att hjälpa till med att få på takboxen tills vi åker till Tranås på fredag. På kvällen var det så dags för Leya att få ha lite kul. Medans jag la upptag gick Jojo ut spår till Bäzta. Leya hade tagit upptaget bra, men sen tyvärr fått vind på min återgång. Satansmiley men jobbade sen bra igen. Efter det fick Bäzta ta sitt spår och idag gjorde hon det galant. Vill gärna ha koll på hela världen först men efter apporten som låg rätt tidigt fick hon jättetändning och pinnade på mycket mer målmedvetet andra “benet” mot slutet. Tack Jojo för renskavet också, vi skulle ju bara promenera eftersom jag haft så ruskigt ont i huvet så jag tog inget med.
Sen var det alltså dags för nytt upptag för Leya igen så hon skulle få mer tändning. Nu när hon precis kom fram sprang jag iväg med hennes renskav, men hon hann ikappsmileysmiley. Sen har jag fintat Leya varje gång jag ska kasta bollen. Hon gick på den alla ggrsmiley. Utom sista gången när jag såg att hon var trött. Då skulle jag vara snäll och kasta åt det hållet som jag tog sats åt. Då var hon så kul så hon tog två-tre språng och vände sig om och tittade bakom mig, och missade alltså att bollen gick ner åt det håll hon sprangsmiley Lilla Leya-Fejasmiley! Nu tänkte jag gå en runda med Bäztis innan vi gick hem, men stod och funderade vid bilen så Jojo undrade om jag ville de skulle följa med. Det tyckte jag var onödigt. Egentligen kände jag mig lite snurrig, och näst inpå svimfärdig, men ville inte oroa Jojo, så jag åkte hem för att gå hemma eftersom Bäzta hade lagt ner huvet för att sova. Måste köpa ny flaska Blutsaft, tror jag har järnbrist igen. När vi kom hem plockade vi ur bilen och tränade lite lydnad istället. Fick höra av CIlla med piskan i går(?)att det var på tidensmiley???Hon är 5 månader???Jag hinner nogsmiley Men lite hjärngympa skadar inte så vi tränade lite fotposition. Sen gick vi in. Nu ska jag sova. Efter att ha tagit en hutt blutsaft, hade visst lite kvar. Den är skitäckligsmiley. Men det hjälper. Hélène på jobbet kallade mig för Duracell efter två dosersmiley. Det är alltså järn, och vitaminer, inget annat. Finns i hälsokosthyllan på Ica, inte på systembolagetsmiley. Natti natt!