smileysmiley Vill verkligen inte att detta var min sista semesterdag denna sommarsmiley. Alltså, jag trivs väl egentligen på jobbet, ja. Jag har förmånen att ha fantastiska kollegor i min absoluta närhet. Men ändå. Jag vill vara hemma med lön. Inte arbetslös alltså, det var hemskt. Men arbetsFRIsmiley! SÅ jag gick in på Maxi och bad tjejen i spelkassan förlänga min lottokupong och lägga in miljonvinsten. NÄ! Inte vart det så inte. Fast hon sa att jag vunnit 103 kr sist, så jag spelade ju i alla fall gratis i onsdags. Men sorry Bäzta, din matte blev inte rik utan får nog allt gå och knega på måndag.

Vad har hänt sen sist? Inte mycket. I onsdags eftermiddag sa Tobbe i telefon på väg hem att han var tvungen att åka till Möja på jobb. Stackars karlsmiley. Får Bäzta o jag följa med då! Jodå det gick bra. Vi har åkt med Gunnar tidigare, väldigt trevligt. Nu var bagageluckan full av jobbprylar så Bäzta skulle vara mellan mina fötter. Nä. Det slutade med att vi helt enkelt körde oerhört försiktigt med en Bäztis i knäetsmiley. När vi kom ut lyfte vi över henne och hon fick sitta fram i Tobbes knä först men sen i mitt knä så hon bättre kunde se ut. Det fladdrade en bit av en tamp, och undrade när hon tänkte attackera den men det gjorde hon faktiskt aldrig!

När vi kom ut sen så var det inte lång tid där. Tobbe hade fått låna en cykel av Gunnar för att snabbt kunna ta sig till jobbet och lilla Bäztis och jag tog en promenad. Det var ruskigt tråkig del av ön, om inte hela är lika tråkig, men man kom inte ner till vattnet! Jag hade hittat en fästing på henne som jag passade på att ta bort, sen gick vi tillbaka. In i skogen igen och kissa lite och där la hon sig sen platt och tyckte det var sovdags. Tog kort men det vart inget bra. Sen tillbaka till båten igen. Då passade vi på att dricka kaffe och ett par kaloribomber som jag tagit med. Bäzta la ut sig på nedre britsen nu och sov till vi kom i landsmiley. Väl iland sen var det väldigt spännande bakom båten. Det lät så skojigt. Jag gick med henne men då var det plötsligt jätteläskigt när vi kom närasmiley skällde lite för säkerhets skull, men det slutade inte ändå! Sen fick vi gå, vi tackade för att vi fick åka med och promenerade mot bilen. Tobbe tog Bäzta så jag fick ta lite kort. Nu var det jättemörkt och ingen blixt. Långa slutartiden gjorde att det blev oskarpt. Sorry men de var rätt maffigt i alla fall.

På hemresan sov hon i min famn igen. Tobbe släppte förbi de som har så bråttom i sina liv, sen körde vi lugnt hem och Bäztis snusade mot min halssmiley.

Igår var Ullis, Tizzla och Fideli, Christer och Busa samt Maud och Buse här. Vi skulle ut o jobba. De skulle åka från Enköping vid 15 så jag hade gott om tid. Hm, måste åka och och köpa mango och röja lite. SKickar sms till Ullis att de hör av sig när de närmar sig stan. 2 min senare tutar det. De har de velat slippa trafiken och åkt tidigare, och pratat på men glömt ringa. HELT okej, men jag hann ju inte prioritera städningen då intesmileysmileyVi tog en gemensam promenad till affären och handlade mango. och 2 yorkshireterriers höll på att äta upp våra stora hundar- givetvis hade vi inte bundit fast dem utan Ullis och Christer hade stått kvar med alla. Och Bäzta satt som ett ljus och väntade på sin matte under tidensmiley eller hur Christer! Senare kom Tobbe och sen Maud och vi åkte ut till skogen. Tack för bra spår och jag ska fundera på hur jag vill ha uppletandet tills vi ses nästa gång, körde inget nu. Men Buse har blivit jätteduktig! Nu såg jag inte hans spår för Bäzta gick samtidigt. Men uppletandet fixade han kanon, och vilken fartsmiley! När vi kom hem kom jag på att Bäzta inte ätit middag änsmiley. Allvarligt. Nu gillar hon mat. Hon äter upp allt och utan att lämna matskålen, såvida hon inte har gäster hon måste ha koll på ockå. Men vi har ju inte nåt tjat. Asta började när nr 2 kom hem så att säga. När jag var hemma från jobbet var det lugnt, eller om Tobbe kom först. Men när nr 2 kom hem då var säkert klockan jättemycket och då skulle hon ha matsmiley! Att inte ge henne förrän 22 på kvällen existerade helt enkelt inte. Inget käk-då jobbade hon inte, åt bara gräs och annat skit. Efter maten jobbade hon gärna. Sen kunde hon givetvis äta en gång till om det var så..hon var ju inte omöjlig på något sättsmileysmileysmiley.
Nå, Bäzta tittade lite på mig och åt sin mat och sen la hon sig i korgen. Jag tittade igenom henne och sen hittade en fästing som precis höll på att sätta sig på låret. Vi hade tagit av halsbandet när de lekte och glömt sätta på det igen. Jag tog fästingen och tvättade sen med vodka i vanlig ordning. Det är väl det som vodka är till för eller?? Inte fasen slösar jag fin whisky på fästingarna! Man Bäztis gillar inte vodka. Hon far runt så jag tror att den kanske svider? Asta brukade jag ha whiskey. Hade köpt en billig liten för det. Får kanske göra det igen. Kräsna hundarsmiley. Hoppas hemresan gick bra för alla och TACK Maud som körde bakom oss som säkerhet. Jag hade glömt att tankasmiley och det var på hittefåret att vi kom fram. Idag har jag softat här hemma, sen kom morbror Lasse från sin seglarkurs, Tobbe var på väg så han hämtade upp honom i Duvnäs. Efter att ví fikat åkte han iväg och Tobbe o jag var i Nyckelviken och la litet motivationsspår till Bäzta. Hon spårar men vill gärna ha koll på allt omkring också så jag vill ha lite högre motivation på det JAG vill att hon ska spåra. Nu fick hon kattmat. Och DET är så GOTT! Varför fick jag så liten burk??? Håller jag inte i den när hon äter så tar hon hela aluminiumformen också! Just idag så spårade hon jättebra. Jag hade snitzlat nu för att verkligen VETA var hon gått och nu gick hon rätt! Yes! Sen köpte vi en pizza på Ugglevägen innan vi åkte hem. De har absolut godast, tycker jag i alla fall. Blev så mätt så hälften är kvar till lunch i morgon.

Godnatt på er alla!