Jahapp. Då skulle piskan fram idag. Jojo behöver spårupptag. Jag fick order om att det MÅSTE vara 50 m. SHIT tänkte jag, har de ändrat reglerna, det är ju längre än spårlinan? Hm okej. sms till Cilla, men hann inte se svar i tid. Lydig som jag är så pratar jag med Tobbe. Inga problem sa han, det är ca 50 m mellan stolparna på kraftledningsgatorna. Ut till Kummelberget. Här är längre, sa han. typ 70 meter. Oki, då kan vi ta påsläppet längre fram. Jag knatade ut gick och gick och gick i kors. Sen rätt var det är tittade jag på min högerhand. Snitzeln höll jag i så fint och insåg plötsligt att det var samma som jag gick ut med. Hade inte snitzlat nåntingsmileysmiley! Jag brukar nämligen inte göra det, utan går det så går det annars selar man av. Men nu är det ju snart SM och när Leya inte är helt pålitlig så måste vi ju veta när hon ska ha beröm eller inte. Nå, Jojo kommer och när vi gått ut visar det sig att hon tar Leya på lina. Hm frågar jag, hur tänkte du nu? Det visar sig att de hade inte alls ändrat några regler utan precis som förut. Jag förklarade hur jag missförstått henne och trott att det var regeländring eller annat i högre klass. Nå, Leya fattade nog inte riktigt vad vi pysslade med, synd på snitzlarna men vi fick till ett par bra i alla fall. Sen var världens bästa Tobbe smileysnäll och la två, mer tydliga, upptag så hon skulle få lyckas innan hon åkte hem. Lilla Bäzta var ute med Tobbe medan jag la Jojos, sen började det åska lite, men hon var rätt trött innan, hade haft jättebråttom till bilen. Jag tror att hon känner av luften. Smällarna har aldrig påverkat henne, men vi har två åskvarnare hemma nu. Den ena är jag själv som får grym huvudvärk, och nu lilla Bäzta som hässjar nån timma innan det börjar mullra. Har det väl börjat så ligger hon rätt nöjd, och min huvudvärk brukar gå över.

Jag hoppas att jag får sova inatt. Natten till idag höll jag på sent vid datorn, sen när jag la mig så var det massa eländiga bilar och bussar. Håller på att somna känns det som när grannhunden börjar skälla runt 02-tidensmiley Först blir jag förbannad och tänker gå upp och vrida nacken av den, men känner att det är ju inte hundstackarns fel! Han har en hundkoja typ snobbens, därtill en lina som sitter fast i kojan. Så såg det ut sist i alla fall. Sen tänkte jag att han brukar skälla tidigt på morgnarna, runt 5 vilket är tillräckligt för att göra mig förbannad. Men inte vid två? Tänk om det hänt nåt? De är gamla, åtminstone hon, och sonen tja, alla ledningar är nog inte helt rätt koppladesmiley tror Tobbe, jag har nämligen själv aldrig träffat sonen. Ringer alltså icke nödnumret och förklarar varpå damen kopplar mig till LC där jag får vänta säkert en kvart. Hunden har tystnat vilket jag inte riktigt vet om jag ska bli lugn över eller intesmiley. Till slut bestämmer jag mig för att OM det har hänt nåt så är de redan döa vid det här lagetsmiley. Sorry för mina morbida tankar. Hunden lever i alla fall, han skällde igen sen på morgonen. Jag hade tryckt i hörproppar hade nog inte somnat förrän 4 snåret, tittade på klockan halv fyra och funderade på om jag skulle göra en Cilla men nånting måste ha blivit chockat för jag hörde hundskall vid vad jag trodde var 5 men Tobbe hade varit uppe då och det var tyst så hon var kanske 7 men ändå. Jag somnade om och vaknade vid 10. Inte särskilt pigg. Nå, natti natt. Hoppas jag kan sova annars får jag väl sätta mig med lite bildersmiley