GRATTIS till Christer och Busa som idag vann lydnadsklass 2 i Bro-Håbo med 188 psmiley

Onsdagen var ju perfekt med Lars Vegas. Sen var vi ute och spårade med lilla fröken. Hon är duktig men glömsk. Efter att plockat apport och lekt lite och bytt mot godis är det ju dags för påsläpp igen. Men se då tittar hon och har glömt vad det var hon gjordesmiley! Vad höll jag på med när jag hittade den där prylen, var det nåt särskilt. Sen tar det ett tag innan hon fattar. Precis när jag skriver och tänkte fråga om nån hade tips kom jag på själv att jag kanske ska göra tydligare avstamp ett tag efter apporterna? Kom jättegärna med tips! Sen på kvällen fick jag grym huvudvärk. Tog 2 alvedon och ett glas vatten och sa godnatt till flocken.

Torsdag 23 juli, Ska jag vara normal idag???

Vaknar torsdag morgon! Vilken härlig dagsmiley TIlls jag reser mig ur sängen och känner att jag vaknar med den huvudvärk jag gått och lagt mig med. Satan. Inte idagsmiley Alla som känner mig vet att det är speciell dag när Ulf Lundell står på scen! I vanliga fall försöker jag få semester eller komp, men i år var jag så GLAD då jag såg att hans konsert var på min semestersmiley! Då är jag nämligen på plats på Skansen runt lunch, med köpsallad och dricka. Det är sträng förbjudet att dricka kaffe eller annat vätskedrivande från 18 kvällen innan. Inget dricka alls efter kl 14. Inte ens vatten. Därför vill jag alltid helst ha mulet eller regn dessa dagar. Jag vakar över insläppet och står först. Sen står man där och jävlar att man inte kan gå på muggen. Sen när de släpper in så är det värsta löpningen för att stå framme vid kravallstaketet, längst fram. DÅ kan man hjälpas åt att vakta platser för att gå på muggen. Om man måste. ÖL??NÄ, ínte förrän de uppfunnit tamponger för urinröretsmileysmileysmiley! NÅ! När jag vaknade var allt FEL! Jag kände att jag inte skulle orka kämpa för min position ikvällsmileysmiley. Shit happens men surt. Det var bara att inse att jag inte, även om det inte var 30 grader varmt, skulle klara mig utan drickasmiley. Huvudvärken gick fram och tillbaka och jag drack vatten och saft. Vi var ute och spårade med Bäzta igen och jag funderade på om jag skulle bli en normal konsertbesökare och det kanske finns äppelöl där? Om jag ändå inte får plats längst fram kan jag ju lika gärna gå omkring och lyssna och dricka öl? Eller? Nå jag käkade luch, åkte in runt 16 och började känna mig lite konstig. Tog det lugnt, ändå inte nån idé. Hade glömt vattenflaskan hemma, köpte ny på slussen. När jag kommer fram till Skansen och till insläppet så är det tomt?? Går ända fram och det står några i två av “fållorna”. Men en fålla är tom? JAG KOM FÖRST i en ändå! Jävlar! Toasmileysmiley Frågar paret intill och de vaktar. Nå, annars har jag ju ändå tänkt vara normal. Kl 18 är det insläpp, jag har för länge sen slängt min flaska och helt plötsligt så har den där känslan kommit tillbaka. Jag är inte längre normal. De intill pratar om rekord, hur komma först fram? Vi står alla som är längst fram och liksom laddar som att vi skulle springa 500 meters lopp och bara den som är först överleversmiley! 5 min i 18 visar det sig att de bara ska släppa in från de första tre fållorna. Jag står i fjärde. MEN HALLÅ! Kunde ni inte sagt det tidigare? Tyckte jag. (Ups, vad hände med migsmiley) Men lugn sa vakterna fler bakom mig protesterade också nämligen. Men de parallellförskjöt allt bara med full kontroll!( Ingen står nämligen i första eftersom den brukar vara “låst” för rullstolsburna.) Vakterna kollar alltid väskor. Inga fel och jag var inne! Och ni som läser och känner mig förstår nu varför jag brukar ut och springa mycketsmiley! Måste ju vara vältränad! Och jag HANN! Tjohoosmiley längst fram åt vänster. Mitt framför Uffe och Janne Bark! Tjejerna bakom höll platsen medan jag var på toa två ggr! En gång runt 19, annars hade det aldrig funkat. En av tjejerna bakom var också. Vi konstaterade att det såg väldigt gott ut med öl, men det funkar liksom inte…

Om någon känner igen fotografens nacke kan ni väl säga vilken tidning han jobbar försmiley

Bilderna blev bättre än förväntat! Sist såg man inte ens, jag bara visste själv! Hade jag vetat hade jag tagit fler. Man får alltså inte ta kort privat men vakterna sa inget om de små mobilkamerorna! Och även om de är bättre än jag trodde, så är de ju fortarande inte högkvalitativa. De som är så fantastiskt är att varje konsert är så oerhört kanonbra! Vet inget annat band som ger sån valuta för de pengarna faktiskt. Från 19.30 spelade han, tog max 1 minuts paus, jag tittade på klockan. 21.30. Två timmar non stop, 1 minuts paus som mest, sen fullt ös igen tills nästa paus. 22.30 strax före där tog dem en minut tror jag sen var det strax slut. Ca 3 timmar speltid med ca 2 min pass. Vilket annat band bjuder bättre? Inget jag vet. Och en enorm publikkontakt. MEN det som var synd var att killen bredvid mig var helt övertygad om att han var Lundells motsvarighet, och DET var jobbigtsmiley. Jag kom på att jag hade öronproppar eftersom jag inte trodde jag skulle få stå längst fram, så jag satt i den vänstra. Men va f-n, efter en stund sjunger alla, jag med, men då är det ju så att säga allsång. Det är ok. Men när han ska sjunga själv så vill jag inte ha nån som gapar i kapp med honom. Och kom ihåg alla- All blues kommer inte från Greklandsmileysmiley! Efter konserten promenerade jag hem som vanligt genom stan efter att ha köpt en korv. Hade ju inte ätit middag och var hungrig tidigt. Vid slussen köpte jag en fanta och sen hem. När jag kom hem började det åska. Vilken härlig kväll och vad skönt att jag slapp bli normalsmileysmiley