smileyIdag har vi varit inne i stan, utan Bäzta! Igår i en radiointervju fick jag den glada nyheten att 20-års jubilarerna skulle spela på Mosebacke idag. Köpte klart biljetter. Vilka då undrar ni kanske- Jo dessa

Lars Vegas Trio! Lika härliga nu som då! Självklart fick vi höra Jag vill vara din Margareta i den enda giltliga versionen. Fick även höra Jan Francisco sjunga Oh helga natt

Här till ackompanjemang av Elvis. Vi fick även ta del av deras fantastiska tolkning av Amazing Grace. Jag blir tårögd!

Givetvis kan man inte gå därifrån utan att köpa en skiva eller två. Kommer de i närheten av er, se dem!Glömde nåt viktigt. Vi sjöng allsång allihop, såklart. Bland annat till låten Min Jojo, vilket jag klart tyckte var extra kulsmiley

Jo, sen har vi ju dagen igår, tisdagen då vi styrde kosan mot Enköping för att träna med mamma Busa, Bling-Bling fick sin lilla skämtpresent. Tack Christer och Ullis för god lunch, roliga spår och trevligt sällskap! Mamma Busa och Bäzta hade en trevlig stund tillsammans. Hur det än ser ut på bilderna så var leken tystsmiley, tro’t eller ej!

Sen var det då det tuffa nytillskottet Fideli här sist. Vill ni se fler bilder får ni gå in efter helgen, för nu orkar jag nog inte göra mer ikväll. I morgon blir en lååång dag/kväll/natt för då ska jag till Skansen. Tror nog det blir lite större publik än Mosebacke idag, sorry Vegas men så är det nogsmiley!På dagen ska lilla Bäzta få hitta på kulsaker för att sen tillbringa kvällen med husse. Nu ska hon och jag ut och gå i alla fall! Godnatt på er allihop!