Idag har lilla Bäzta varit på sin första show. Jag känner mig alltid lika förvirrad på såna där tillställningarsmiley. Pirran låg hemma. Orkar inte knöla med den, var tvungen att åka och hade inte varit duktig och kollat den. Nå, ner med bur och ryggsäck. ´Måste laga tygburen! En liten tass sen var själva myggnätet en reva i. Allt frid och fröjd i alla fall sen kom Ann, och Lasse var med! BRA sa jag, då kan ju du få ställa Bäzta åt mig så chockar du Maria ännu mer! Han ville det- TACKsmiley! Inga större problem annat än att lilla Bäzta som går jättefint här hemma i koppel inte kunde komma fram fort nog. Det var ju massa likadana kompisar överallt- så fick hon inte lekasmiley vad gjorde dem där då? Trött var hon, varmt var det i alla fall, så hon fick lägga sig i sin bur emellanåt. Men sköta sig i ringen kunde hon. Och Maria som dömde fick en liten puss trots att de aldrig träffats. Ingår inte det i tanvisning? Det var Asta också övertygad om att det gjordesmiley. När det sen var dags för konkurrens så stod jag och pratade med Cilla och undrade för mig själv varför de inte började springa när jag hör Lasse ropa Eva! Ja, tänkte säga det sa Cilla, jobba nu! Sorry…det var visst beskådan igen först och sen löpning. Jaja..ursäkta att jag inte tar så allvarligt på detta, sen är de ju valpar! Lasse hade ju köttbullar så inte hade hon tid att leta efter mig ändå! Här kommer kritiken;
“4 mån tikvalp av god typ ger ett lätt intryck. Sött tikhuvud m fint uttryck. ngt runda ngt ljusa ögon. bra öron. bra hals o rygglinje ngt framskjuten i skulderpartiet välvinklad bak ngt kort steg ngt trång fram o bak. tänder o bett ua trevligt temp”
Syskonen är väldigt lika. Och jag är trött. Hälsade på Tizzla och senare när Ullis sitter bredvid så säger jag att hon breddat på huvet mer är Bäzta. Ullis tittar lite och upplyser mig om att det är ju Baloo, Tizzla är i buren..smiley då tittade jag under magen istället! Hade jag tänkt lite innan så hade jag nog också förstått att man inte grovar på i huvet på 20 minuter eller vad det nu var sen jag tittade på henne innansmiley. Bäzta och Tizzla hade annars ungefär samma bedömning förutom att hon fick välvisad av Maria. Ingen fara Lasse, jag är så glad att jag slapp gå in i ringen hon hade knappast fått välvisad om jag gått in hellersmiley.

Sen skulle vi hem med allt. Jag kan ta hundarnaoch kassen sa Cilla, och Maud hjälpte mig med buren. När vi fått ihop bur och väskor tyckte Cilla att stolen verkade bekantsmiley. Nytt omtag. Men de som sett Bäzta och Buse i sina essen vet att det är lättare sagt än gjort att förflytta sig med dem OCH packning. Maud tog Buse. Och Buse sprang framför fötterna på mig och höll på att fälla mig. Nå, vi kom fram på en vända och de som är runt omkring måste väl också få nåt kul att titta på? TACK snälla CIlla och Maud för hjälpen!

I morgon ska mamma Busa och Christer tävla och vi håller givetvis tummar och tassar för er! Åker inte ner dock, såvida inte vädret slår om helt. Annars ligger vi här i hängmattan och äter jordgubbar, om jag får tag i några i morgon bitti. Nu är det sovdags, godnatt!