Idag vill jag skicka flera gratulationer. Först och främst;

Morbror Lasse har blivit hela 25+, GRATTISsmileysmiley Vet att ni firade i Kalmar i helgen, hoppas ni haft riktigt trevligt, det tror jag säkert att ni harsmiley

Sen vill jag också, fast de läser nog inte här, Gratulera en hel släktkedja!

Anders Clarhed tidigare Jansson och en av hans söner Mikael. Båda fyller år idag. Även Anders far och, visst var det farfar (eller farmor?) som alla delade födelsedag. Grattis till er alla!

Till nåt tristare! Vi har haft fall av löss på förskolan, jag har klarat mig alla år tidigare, men idag hittade Lovisa en på mig med! BLÄ! Det värsta är att om alla som vi ringde till förra veckan skulle hämtat sina barn och behandlat de så hade jag kanske sluppit. Nu har vi denna vecka också. Och de stackarna som varit duktiga kanske får om igensmiley. Men vi har fått ett tips av en förälder. Vanliga lusschampon är ju kemiska och förgiftar lössen. Därför ska man inte använda de om man inte säkert vet att man är smittad. Men den här lösningen vi fick tips om kväver lusen, det är inga kemikaler i så det är inte risk för resistenssmiley Hedrin heter det tydligen.
Jag tycker ändå det är bedrövlligt att vi ska ha massa karensdagar i vårt jobb. Åtminstone hela förskoletiden och även en del inom vården borde få befrielse från karens. Nu var huschefen snäll, jag slapp avdrag sista 45 minutrarna för att åka och köpa lusmedel. Men först; -“Jamen nu är ni ju ute så då behöver ni ju inte ha barnen inpå er”! Jaha, svarade jag. Så du tycker jag ska säga till barnen att “du får inte krama mig för du kan ha löss”? Det tyckte hon inte. Jag fick gå hem utan avdragsmiley.
Nu har jag i alla fall masserat in håret så jag är klar. Ska göras om efter en vecka. Hå och hej nu ska jag ut med lilla fröken B!