Den 22 är imorgon. Ni får vänta..smileysmiley
Idag har det varit jätteskönt! Har fixat i trädgården, rensat ogräs, vattnat lagat middag, tvättat mm. Tobbe vart utringd på jobb på morgonen och när han kom hem var han rätt trött

Vad gillar ni Bäztas sjyssta hängmattestil? Vilken tur att de vilade, för Tobbe vart utringd igen sen. Då tog jag med mig Bäzta och drog till Velam och spårade med hundarna. Under liggetiden åt vi upp jordgubbstårtan jag hade med mig ut. Hade gjort en till midsommarafton och blev orolig att det inte skulle räcka, så jag köpte marängbottnar. Synd att de ska förgås och grädde fanns ju över, och jordgubbar också!
Spåren gick bra. Bäzta hade (o)turen att ha fått en hare springande över spåret, jag såg den när vi fikade och den hade säkert sprungit omkring, hon “promenerade” lite men hittade sen rätt! Leya tyckte att Böcklingpastej var helt ok. Jojo tyckte det luktade pyton om henne, men hon spårade bra! Sen tog vi en promenad i skogen och det var gott om mygg kan jag säga!
Godnatt!