Nu är det snart semester! Tjohoppsmiley

Igår var det midsommar och enligt tradition så firar givetvis familjen tillsammans. I år hade vi lite fler gäster. Marianne kom upp från Nyköping, Katten Flisan fick dock vara kvar, lugnast för henne självsmiley. Sen är ju Cilla och Peter hundvakter åt Hugo, och Bäzta är SÅ förtjust i honomsmiley vilket man kan förstå, det är en kanonkille!Nu är det så också att Cilla har under ett par år önskat lite lekar. I år hade jag lite ork över så de fick helt enkelt en liten lydnadstävling som jag förberedde då de gick promenad. Domaren var hur opartisk som helst. Jag själv. Momenten bestod i att hundarna skulle balansera ägg på sked, i första moment. Då var äggen hårdkokta. Nästa moment var apportering av ägg. De var råa. Här fick Meja maxpoäng, 20, inga koeff. Jojo och Leya skrapade ihop 17 poäng. Sista momentet var inkallning förbi korvpinne. Här miste Meja alla poäng och landade på -10 eftersom Meja käkade upp inte bara sina egna korvar, utan även sprang tillbaka in på planen och snodde Leyassmileysmiley. Här fick Leya en 8 pga DK. Hugokillen fick vara med på kul. Men pga dåligt förararbete så fick han inga poäng, Cilla struntade i snyggt avslut, han fick sin korv i alla fall! Efter tävlingen var det dags för tårta. Sen hade vi lite diskussioner om hur lång tid det tar från det att vi sätter igång grillarna tills vi kan äta. Här förlorade jagsmiley!

Fler bilder här
Efter middagen och in på lite senkväll var det dags för pilkastning. För att höja chansena till att träffa mitten hade jag förstorat målbilden, vilket även hade en motivationshöjande effekt. Inga poäng skrevs utan alla fokuserade på målbildensmileysmiley.

Vaknade i morse och fick plötslig ångest. Min morbror fyller år imorgon. vi är med på present. Men jag kom på att det ju inte var länge sen han fyllde 50 och kom plötsligt på mig själv med att jag ju bara har 7 år kvar och då fick jag paniksmiley! Drog täcket över huvudet och somnade omsmiley. God natt!