Vill inte jobba, men inte vara arbetslös. Jag vill vara arbetsfrismiley dvs med inkomst från Lotto eller så. Tyvärr ingen vinst denna vecka heller så det är väl bara att bita ihop. Snart semester i alla fall.

Har SBK avelsansvar för prinsessorsmiley? Lilla fröken Bäzta tycker jag var oerhört grym som tvingat ut henne i regnet idag, när hon faktiskt fyller 4 månader och alltsmiley Hon blev ju blöt om tassarna!! Nå, som straff har hon gjort allt som stått i sin makt för att driva mig till vansinne. Varför äta sina råhudsben, märben mm när det finns soffor, stolsben, väggar, trappor och svindyra sängarsmileysmileysmiley! Det blev buren helt enkelt. Inte som straff, avledde henne en stund innan jag bar in henne. Hon somnade så sött så. Undrar om hennes hjärna fortfarande jobbade med gårdagen? Vi var nämligen igår i Trollbäcken. Tobbes gamla polare skulle fått besök, men då skulle de alltså dit, varpå vi bestämde oss för att hänga på en stund. Tobbe är ju gudfar till hans barn så det var ju kul att de var medsmiley. Nå, ny miljö. Nya människor som hon väldigt gärna fick pussa på. En promenad med mycket dofter. Det gjorde inte så mycket att det faktiskt kom lite regn enssmiley men sen var hon trött! När vi kom hem fick hon ett sånt där nu -är-min-hjärna-helt-proppfull ryck. De består i att springa! Och skälla. Och morra. Samt Pirayasmiley! Käften klapprar åt alla håll och kanter och det finns ingen hemma i uttrycket. Då har jag ju lärt mig hur man gör. Helt sonika suger tag i nackskinnet och lyfter rakt upp och fångar baken. Lägger sig med henne på soffan. Still. Käften slutar i regel klappra direkt. Efter 20 sek har hon kopplat av helt och inom en minut sover hon så sött på min magesmiley. Huvudet upp mot halsen/hakan på mig och man känner hennes utandningsluft. Så låg hon länge! Och världens Bästa Tobbe servade mig med kvällsfika. Sen gick jag upp och la mig, men Tobbe tog Bäzta en stund till så hon fick nattkissning senare. Hon hade legat och snarkat, morrat och sprungit i sömnensmileysmiley. Jo, jag glömde. Det var ju alltså på eftermiddagen vi var i Trollbäcken. Senare skulle hon ju ha kvällsrunda och då fick hon en kortare sväng i Velam. Men vi hittade en väska där med grejer utspridda. Tog hand om en del och ringde polisen. Sa att vi lagt lite i vår bil av värde, så ingen skulle roffa åt sig. De skulle skicka en patrull. Under tiden la vi ett litet spår. Ingen polis. Stackars Bäzta frös så vi åkte hem. Idag har vi lämnat in väskan till polisen istället. Men kan det vara allt detta som gjort henne trött måndesmiley. Nå, idag fick hon alltså vara arbetslös och vila. Inte gjort mycket alls. Gick en sväng i ´Nyckelviken. Inget folk tänkte vi för regnet. Men hon fick lite hjärskruv ändå stackarn. För det var grisar där. Och en rätt stor hund. Såg inte ut som vanligt och luktade inte som vanligt. Människan som ledde var väldigt snäll och klok och Shetlandskorsningen likaså. Efter ett tag vågade hon sig fram och hälsasmiley men några pussar på mulen ville den inte ha. Sen gick vi hem. Hon sov igen. Nu ska vi snart lägga oss för kvällen. Undrar om hon berättar allt för Buse imorgon? Godnatt mer er. Glöm inte ta av er gummistövlarna innan ni går och lägger ersmileysmiley