På en öppen väg i en öppen bil sjunger Lundell. Den lyssnade jag på när jag åkte över skurubron efter att ha hämtat Bäzta. Jag var oerhört glad att jag just då inte satt i en öppen bil!Himlen öppnade sig nämligen så kraftigt att jag knappt såg framför migsmiley. Lilla fröken B har ju tappat lite tänder. Tycker man får lite smakprov ibland men helt plötsligt så saknas det än eller ser man en liten plutt och undrar när den gamla försvann?
Kallt och äckligt är det. Ja, egentligen inte. Men jag tycker detta väder är ok i april, maj, sept och oktober. Nu är det den 12 jun och jag behöver inte gassande sol, men kan väl få åtminstone 18-20 grader varmtsmiley. Men det fina är i alla fall att idag har det varit skolavslutning och syrenerna var inte överblommade! Kaprifolen doftar underbart och nu har mina pioner slagit ut och även en av rosornasmiley ‘Louise Bugnet’. Ska ta med mig Bäzta ut i trädgården senare och jaga sniglar. Där tänker jag ofta på Chilra. Lilla damen höll rätt snigelfritt, hon tittade på dem skuttade rakt upp i luftensmiley för att landa på dem! Sen rullade hon sig över demsmiley utan att stinka som en gammal rutten kompost! Måste vara dingoanlagensmiley. Hon har förresten varit på show såg jag! Gå in och titta på snjos kennel under länkar!
Bäzta ska också på show snart, i Södertälje på rasspecialen.
Avslutar med att lägga in lite bilder. Den underbara bilden vid havet är från frukostverandan på hotell Packhuset i Kalmar. Sen lite spårbilder från lördagen i Velamsund

Godnatt och sov så gott! Hoppas resten av familjen har en trevlig kryssning, kycklingmamma bommade ju, är ju inte så rysligt förtjust i kryssningar sådär heller. Fast Silja är väl bättre än fyllepråmarna. Ett annat år! Må gott!