Idag var det svårt att välja kategori och ämne. Det blev ett ämne som skildrar tillvaron hemma lite nu. I helgen som var har Tobbe och jag nämligen tömt vår matkompost, det förklarar kanske ämnet och ger en föraning om vad som komma skallsmiley! Det tog sin lilla tid kan jag säga. Bäzta var aktiverad i skogen och lagd i bur till att börja med. Sov gott en stund under tiden Tobbe klippte gräset. Sen var det alltså dags. Men lilla fröken fick inte vara med men ute, så vi hade lite rastgårdsträning med utslängd mat. Under tiden grävde vi för fullt. När det var urgrävt och undanplockat så har vi tömt över komposten, den klara, i en tunna för att senare blanda den med jord i vår fattiga gräsmatta. MEN lite rester blir ju såklart kvar där vi stått. Och DET var tydligen GOTTsmiley. Vi hittade även massa benbitar som jag roade mig med att namnge. Tobbe tyckte inte om min makabra humor så han grymtade lite, skakade på huvudet och gick en sväng runt huset. Vaddå, även grisar ska ha namn, och det var ju trots allt bara rester av karrékotlettersmileysmiley!

På söndagen var vi ute i Velam och la lite spår igen med liggetid, bara typ en halvtimma. kort kommer sen, sitter på jobbet nu och skriver. Ska ha infomöte för nya föräldrar kl 17.
Nå, spåret hade jag lagt med utgång från liten miniruta. Denna struntade lilla fröken i och lilla plastbiten?-tänk va folk skräpar ner!-där har min matte fortsatt gå, ditåt ska vismiley. Tror vi ska köra lite nya grejorsmiley.

Måndag morgon är det uppstigning 04.15. Bäzta sov vidare, trodde jag. När jag gick in i badrummet kom Tobbe ut med henne. Hm tänkte tagit ut henne så han slapp, men innan jag åkte. Nå, han somnar snabbt om. Jag fick i mig lite müsli innan jag åkte till stan för vidare transport till flyget. När jag står och väntar på Hélène vid slussen kommer en glad själ och stannar hos mig och säger Hej! Hej svarar jag förvånat, ska du också ut och NÄ vad trött jag är, ni ska ju med osssmiley..Minna från montessoriförskolan. Vi är samma enhet. Är man trött eller? På slussen skulle Hélène på toan. 10:- för att pissa!! NÄ sa jag, så nödig är jag inte så jag går förebyggande för en tia! När jag står utanför är det nån som drar mig i armen och säger hej. Då var jag vaken och var helt med på noterna!

Flygresan till Kalmar gick bra, känns lite konstigt att bara vara “hemma” så kort tid. Nå, hann ju träffa syster yster en stund i alla fall. På tisdagmorgonen vaknar jag halv sju. Ser att Hélène öppnar ögonen och säger käckt, Godmorgon och får till svar några gnyende Ne, ne,ne! Vill du följa med på promenad? Det ville hon intesmiley! MEN då lyste solen över Kalmar och det var otroligt skönt att gå och sen sitta på verandan och äta frukost. Nu ska vi ha möte, tjingeling!