Sommar, sommar, sommar! Ja det har det varit i helgen. I fredags var det tidig kväll, på lördag morgon var jag vindfigge på bev DM på Värmdö. Tack Kikki för det utmärkta stället att ligga på! Hade utsikt över havet och båtklubbens folk hördes tydligt. Fåglarna kvittrade och jag…slumrade faktiskt tillsmiley.Vilken tur att jag inte snarkar! Sen åkte jag förbi Jula och tittade om de fått in nya växthus, det hade de, och jag kom över det sista! När jag kom hem var Tobbe i södertälje på konfirmation. Bäzta låg och snusade på övervåningen i buren. Varmt ute så jag ville ju inte ha med henne i bilen på Värmdö, bätter för henne att ligga hemma med öppet fönster och nerfällda persienner. Nu fick hon komma ut och busade ca 1 minut innan hon la sig i skuggan under björken och jag fick sola lite i solstolen! På kvällen grillade Tobbe och jag lite käk, tänk att det är så mycket godaresmiley. I söndags var det också varmt. Tobbe lovade mig att sätta upp växthuset, jag hatar såna byggsatser. Men efter en stund frågade han om det var straffet, vad han gjortsmiley. Inget straff sa jag. Jasså, kom hit och bygg då tyckte han. Då svarade jag att DET skulle vara ett straff. Självklart hjälpte jag till! Nå det kom upp på plats, luktar förskräckligt illa av plasten fortfarande. kamoflagenät luktar gott, ni som vet vad det är. Nu har tomaterna, potatisplantorna och en klematis flyttat in.

Igår var vi nere på klubben. Jojo och Leya, Bäzta och Buse. Efter att ha kört lite inkallningsövningar som Bäzta inte alls förstod vitsen med så körde jag lite med Leya på kul, och sen småprat i gräset. På slutet var Buse och Bäzta i skogen. Då förstod Bäzta det där med att komma. Hon kan det i skogen. Men på plan? Vaddå, varför springer du åt det hållet? Husse, dagmatte Maud och alla andra är ju här? Oj, tyckte hon när jag gick fram och väste att hon ska lyssna på vad jag säger och sen när jag sprang iväg så kom hon. Buse däremot hade bråttom till Mattesmileysmiley
I dag har jag varit i Velam och spårat. Bäzta har fått prova spårlina första gången. Det gick hur bra som helst som vanligt. Andra apporten, leksaken hon fick av pappa Nitro, där hamnade hon bredvid men vindade in den så fint såsmiley. Jag hade tänkt ut det hela så bra. Det har nämligen regnat och Bäzta är ju måttligt road av Guds vattenspridare så jag tänkte, perfekt träningstillfälle! När spåret var lagt och hon rastad så hade det slutat regnasmiley. Nå, det skulle visst bli mer regn i veckan.
Nu har jag varit nere och jobbat ett par timmar. Godnatt