Usch!Det här vädret gör mig trött. Igår när jag åkte och hämtade Bäzta och var på väg hem fick jag blixtont i huvudet och illamående. Hem och la mig en stund, tur att vi båda var tröttasmiley! Idag vaknade jag med samma huvudvärk och illamående och ringde jobbet. Var ute en stund på gården med lillfis sen burade jag in henne en stund och sov till lunchsmiley Skönt! Men hade kvar huvudvärken. Ett par två alvedon och ut med Bäzta i trädgården igen. Som tur är så roar hon sig själv rätt bra, släng iväg en kotte eller lägg foten på fotbollen så har hon kul en bra stund! Sen gick huvudvärken över och jag har känt mig bra. Nu kommer illamåendet tillbaka men tror det är koffeinförgiftning nu. Släng sista kaffet och ta nåt annat. Nu ska jag åka och handla mat. Bäzta satte i sig hela sin ranson hur glupskt som helst idag, och sover sött igen.

Jag har lagt in nytt album, min trädgård. Sen har jag även lagt in nya bilder i Bäzta i stora världen tror jag det var. Spana in grodan. Den kvackar nämligen. Hon var måttligt imponerad. Den har skrämt ett antal hundar innan, men ingen Dingosmiley. Inte bara hundar förresten, Katarina hoppade också högt, så jag vet inte om Garp vart så rädd egentligen…om inte matte skrämt honom!

Nu ska jag handla. Godnatt!